Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škvrkání v krku

Od: varanta* odpovědí: 5 změna:
Ahoj, neví někdo, z čeho může být škvrkání někde v krku? V jícnu nejspíš. Jde to slyšet nahlas, obvykle při nádechu nebo výdechu a když dlouho nemluvím (to je pak trapné, protože jediné, co kdo slyší v té tiché místnosti, jsem já). Také to mám po kousání nehtů, nebo žvýkání žvýkaček a podobných věcí. Je to takové... škvrkací bublání, co se táhne po celou dobu výdechu. Ještě připomínám, že neumím krkat a když se mi to náhodou stane, je to skoro nic a jednou za sto let... Možná je to nahromaděním vzduchu(?), ale opravdu nevím.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

0x

objednal bych se na orl.Kolega to měl něco podobnýho a zjistili mu nádor.

janakh
hodnocení

0x
Jak píše @sasa , hlavně se nebát doktorů oni vám nechtějí ublížit jen nepřiznají chybu když jejich vinou někdo umře ať na sále nebo jejich léčbou. Jeden známý měl velké potíže s močením a čůral krev a dost ho to bolelo dokud jednou neskončil v křeči (nebo v bolestech nejsem si úplně jistá) a odvezla ho rychlá, chvíli mu doktor říkal že neví jestli o něj nepřijde a nebude mít jen hadičku. No kdo ví co by bylo kdyby nevolali rychlou (předtím čekal rok a půl) odoperovali mu nezhoubný nádor a nepřišel o svůj úd. Ale má zhoršenou imunitu a teď už rád pravidelně chodí na kontroly kdyby náhodou někde vyrostl další nádor což může kdekoliv. Je to vždy všude o lidech a ne všude chtějí doktoři léčit. Nejraději by chtěli mít milióny korun a minimum práce.
id
Jano, předpoklám, že studujete medicínu a bude z vás lékař. Přece tak dobrý kšeft s minimem práce nenecháte druhým.
Pro tazatelku - nutno navštívit lékaře, zde žádný neni.
janakh
@id vy neumíte číst? Já nikoho nechci léčit já jsem sdělila svou osobní zkušenost vždyť jsme v sekci diskuze tak co si to ke mě vůbec dovolujete? Vy asi nebudete moc normální, když chcete lidem rozkazovat co můžou nebo ne. A to by i debila napadlo že má jít k lékaři není to z mé zprávy snad jasné? A ano lékaři jsou občas vrazi a místo aby za to pikali tak se napíše do zprávy že umřel na jinou nemoc (nejlépe stářím) a hotovo. To snad nevíte že čím více lidí od operují tím více peněz? Zkuste někdy myslet jestli máte čím.
id
Jano, klídek, sama písete, že jsme ve volné diskuzi. Já jen reagovala na vaši poslední větu. Vše ostatní jste si vymyslela vy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]