Nejste přihlášen/a.
Ahoj, neví někdo, z čeho může být škvrkání někde v krku? V jícnu nejspíš. Jde to slyšet nahlas, obvykle při nádechu nebo výdechu a když dlouho nemluvím (to je pak trapné, protože jediné, co kdo slyší v té tiché místnosti, jsem já). Také to mám po kousání nehtů, nebo žvýkání žvýkaček a podobných věcí. Je to takové... škvrkací bublání, co se táhne po celou dobu výdechu. Ještě připomínám, že neumím krkat a když se mi to náhodou stane, je to skoro nic a jednou za sto let... Možná je to nahromaděním vzduchu(?), ale opravdu nevím.
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
janakh
0x
Jak píše @sasa , hlavně se nebát doktorů oni vám nechtějí ublížit jen nepřiznají chybu když jejich vinou někdo umře ať na sále nebo jejich léčbou. Jeden známý měl velké potíže s močením a čůral krev a dost ho to bolelo dokud jednou neskončil v křeči (nebo v bolestech nejsem si úplně jistá) a odvezla ho rychlá, chvíli mu doktor říkal že neví jestli o něj nepřijde a nebude mít jen hadičku. No kdo ví co by bylo kdyby nevolali rychlou (předtím čekal rok a půl) odoperovali mu nezhoubný nádor a nepřišel o svůj úd. Ale má zhoršenou imunitu a teď už rád pravidelně chodí na kontroly kdyby náhodou někde vyrostl další nádor což může kdekoliv. Je to vždy všude o lidech a ne všude chtějí doktoři léčit. Nejraději by chtěli mít milióny korun a minimum práce.
id
Jano, předpoklám, že studujete medicínu a bude z vás lékař. Přece tak dobrý kšeft s minimem práce nenecháte druhým.
Pro tazatelku - nutno navštívit lékaře, zde žádný neni.
Pro tazatelku - nutno navštívit lékaře, zde žádný neni.
janakh
@id vy neumíte číst? Já nikoho nechci léčit já jsem sdělila svou osobní zkušenost vždyť jsme v sekci diskuze tak co si to ke mě vůbec dovolujete? Vy asi nebudete moc normální, když chcete lidem rozkazovat co můžou nebo ne. A to by i debila napadlo že má jít k lékaři není to z mé zprávy snad jasné? A ano lékaři jsou občas vrazi a místo aby za to pikali tak se napíše do zprávy že umřel na jinou nemoc (nejlépe stářím) a hotovo. To snad nevíte že čím více lidí od operují tím více peněz? Zkuste někdy myslet jestli máte čím.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]