Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Feetpics názor

Od: kris odpovědí: 10 změna:
Holky, jenom tak ze zvědavosti:
Zkoušela některá z vás ty feetpics?
Teď je to prej docela trend a rychlý peníze. Jaký názor na to máte?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Rychlý prachy? Týýý joo, fakt? Mám gaťky XXXXL, za to bych mohla dostat více, ne? Co mám udělat? Kde se mám hlásit?

doplněno 07.04.23 15:48:

Andy, nerozumím. Jak se dají vydělat rychlý ptachy na fotkách nohou?

@babkkazov gaťky jsou už passé, tohle je o fotkách nohou, tak jedině gaťky přidat grátis ...:-D

@babkazov tak, že jsou chlapi, které to rajcuje a jsou ochotní za to zaplatit. Ostatně jako za jakoukoliv jinou úchylku :)

@babkazov nevím, jaké prachy a zda vůbec se dají vydělat?

Ale zahlédla jsem i na Fb inzerci, že shánějí holky na focení nohou, v punčochách, nebo na podpatcích,, nebo jen nalakované prsty, různé fotky se dají dohledat, třeba i tohle? etsy.com/...

Přijde mi to podobné, jako když fetišisti shánějí, rozčochtané smradlavé boty, nebo použité prádlo *ee*

marta
kalhotkomat.cz/...
Takových možností pro úchyláky je víc, třeba tady mají možnost se vyřádit.

Aháááá! Jeden by nevěřil! *alene* *smich2*

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, můj názor je, že fetišista, který umí správně používat internet, nemusí za fotky nic platit a obstará si je zdarma. Zdravím!

hodnocení

0x

Njn, tyhle fetiše...pošahaný svět už neví co by...

Ale když mohou být ve světě automaty na použité kalhotky, tak co už? Pochybuji, že s tím některá ze zdejších "holek"má zkušenost :-D

doplněno 07.04.23 09:09:

@mate59 zkuste ty Vaše nafotit, třeba to klapne :-D medium.com/...

mate59
hodnocení

0x

A pro kluky by něco nebylo?

kmet

Ne ne ne, možná nějaký trh na to existe a asi mám zpátečnický náhled, ale prodávat se přirozeně přísluší od pradávna jen ženám!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]