Nejste přihlášen/a.
Rychlý prachy? Týýý joo, fakt? Mám gaťky XXXXL, za to bych mohla dostat více, ne? Co mám udělat? Kde se mám hlásit?
Andy, nerozumím. Jak se dají vydělat rychlý ptachy na fotkách nohou?
@babkkazov gaťky jsou už passé, tohle je o fotkách nohou, tak jedině gaťky přidat grátis ...
@babkazov nevím, jaké prachy a zda vůbec se dají vydělat?
Ale zahlédla jsem i na Fb inzerci, že shánějí holky na focení nohou, v punčochách, nebo na podpatcích,, nebo jen nalakované prsty, různé fotky se dají dohledat, třeba i tohle? etsy.com/...
Přijde mi to podobné, jako když fetišisti shánějí, rozčochtané smradlavé boty, nebo použité prádlo
Dobrý den, můj názor je, že fetišista, který umí správně používat internet, nemusí za fotky nic platit a obstará si je zdarma. Zdravím!
Njn, tyhle fetiše...pošahaný svět už neví co by...
Ale když mohou být ve světě automaty na použité kalhotky, tak co už? Pochybuji, že s tím některá ze zdejších "holek"má zkušenost
@mate59 zkuste ty Vaše nafotit, třeba to klapne medium.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.