Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počet rybích kostí

Od: magdon® odpovědí: 10 změna:

Měl jsem k večeři kus kapra a když jsem vytahoval snad 254 kost, tak mě napadlo - počet lidských kostí je přesně znám a každá ta kost se nějak nazývá. Spočítal někdy někdo kosti kapra? Mají rybí kosti také nějaké názvy? *zmateny*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Jsou-li pojmenované, jsou i spočítané

Počet rybích kostí
hodnocení

Tak to čumim... *sok*

Len tie drobné tam chýbajú.*zed*

@slavco31 - jste puntičkář. Dohledejte si :-D

hodnocení

jedubabička - no jenže ty drobné jsou právě ty nejhorší :( - páteř těžko spolknu . Kdybych věděl, kolik jich tam má být, spočítal bych si, kolik jich tam ještě zbývá a na kolik si mám dávat pozor.

Veď ich väčšinou dohľadám,no až v ustach.:)

hodnocení

4x

Když jinak nedáte - Jak kostnaté jsou/... ale ty tabulky v článku už si proberte laskavě sami ;)

hodnocení

Takže kapr má 99 těch drobných, protivných lostí. Tak jo, budu tomu věřit, počítat to nebudu *smich*. Jen mě trochu mate ten lichý počet *zmateny*

hodnocení

0x

Mého tatu na tebe. Ten by houknul: Ryba a kosti? Tož, kup si syr! *smich2*Já miluji kosti v rybě. Okouna a z kapra ocásek. Ten je vždycky můj.

liska5
hodnocení

0x

Tak jezte pečenáče, tam jsou ty kosti a kostičky rozměklé v tom kyselém láku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]