Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem všechny zdravím, Dnes jsem se dozvěděla že mi moje nejoblíbenější kočka umře byla to moje kočička a byla hrozně hodná a podporovala když mi bylo nejhůř. Chodila za mnou kdykoliv mi bylo do breku. Ale to se změní budu sama...Nedokážu se s tím srovnat je to jako kdyby umřel člen rodiny a ona do naší rodiny patří a patřila.. Já ji nechci ztratit ale nemůžu to ovládnout.. Teď s ní prožívám poslední hodiny... Je to strašné
@pckop - chudinka Líza už není s vámi? Je mi jí moc líto, byl to prima pejsek. Vím, jak Vám je, zažila jsem to už taky a nejednou.
Budete ji vidět všude a pořád. Proto by bylo nejlepší pořídit si co nejdřív jiného pejska. Já vím, nebude to nikdy ten stejný, ale časem ho nahradí, zažene smutek. U zvířátek se to asi nedělá, ale myslím si, že Vaše čubinka si zaslouží, abych Vám projevila slova soustrasti. Vždyť je to pokaždé člen rodiny, stejně, jako lidé! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.