Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje kočka umře co mám dělat a jak se s tím mám smířit

Od: annia odpovědí: 8 změna:

Ahoj všem všechny zdravím, Dnes jsem se dozvěděla že mi moje nejoblíbenější kočka umře byla to moje kočička a byla hrozně hodná a podporovala když mi bylo nejhůř. Chodila za mnou kdykoliv mi bylo do breku. Ale to se změní budu sama...Nedokážu se s tím srovnat je to jako kdyby umřel člen rodiny a ona do naší rodiny patří a patřila.. Já ji nechci ztratit ale nemůžu to ovládnout.. Teď s ní prožívám poslední hodiny... Je to strašné :(

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

Když Velká kočka zavolá, tak ta malá pozemská přejde duhový most a je v kočičím nebi. To se stává. Bývalo Vám zle a kočička Vás podporovala. V útulcích i u popelnic jsou stovky kočiček, kterým je zrovna teď zle. Ujměte se některé a splaťte ten kočičí dluh.

Bimbam, to bylo hezké...*srdce*

hodnocení

5x
Úmrtí každého zviratka clena rodiny je moc smutné. Všechny jsem dlouho oplakala a vždy řešila pořízením nového. A na všechny si občas zavzpomínám

hodnocení

2x
S tím se nesmirite,ale časem ta bolest bude menší. Ideálně si pořídit časem kočičku novou,ta Vám přinese opet radost do života

ute
hodnocení

0x

Zatím každý živý tvor na Zemi umřel a umře.

I ty jednou umřeš. Čím dřív se s tím srovnáš, tím užitečnější a plodnější život prožiješ, nebudeš svůj čas marnit na zbytné činnosti (ty, které neovlivníš), a lépe tvůj čas využiješ, budeš řešit jen věci, které můžeš ovlivnit...

hodnocení

0x

Chápu. Je to strašné. Ráno mě opustila moje milovaná čubina.

@pckop - chudinka Líza už není s vámi? Je mi jí moc líto, byl to prima pejsek. Vím, jak Vám je, zažila jsem to už taky a nejednou.

Budete ji vidět všude a pořád. Proto by bylo nejlepší pořídit si co nejdřív jiného pejska. Já vím, nebude to nikdy ten stejný, ale časem ho nahradí, zažene smutek. U zvířátek se to asi nedělá, ale myslím si, že Vaše čubinka si zaslouží, abych Vám projevila slova soustrasti. Vždyť je to pokaždé člen rodiny, stejně, jako lidé! *srdce* Jaga.

nerentier
hodnocení

0x

Když umírá (divoké) zvíře, nikoho k tomu nepotřebuje ani nechce. Odebere se do ústraní a tam tiše zesne. Jen lidé kolem toho dělají virvál. Moje kočka také jednou umře, zrovna tak Dorinka babky z Ostravy. Zřejmě si pořídím novou a to ze stejné CHS.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]