Nejste přihlášen/a.
měli jsme rolučák se základkou a já se am opil a to docela dost. Opil sme se poprvé a bylo mi opravdu hodně špatně...jak sem přišel dom tak sem začal dělat něco aby na o rodiče nepřišli...vykoupal sem se,šel sem si lehnout ale stále jsme zvracel a bolela mě hlava...zkoušel sem uklidnit žaludek kofolou pomohlo to ale jen na chvíli...neznáte,neméte nějaké rady které mi zaručeně pomužou? ale alkohol už nechcu vidět :-//
Zkus se podívat tady vyprostovak.cz/... ale jinak.. jestli máš doma kostku masoxu, nebo bujon v kostce, uvař si to, dej si do toho lžičku másla a nastrouhej dva stroužky česneku.
Zaručený prostředek k vystřízlivění, i když poněkud drastický.Do sklenice sodovky nasypat kávový prášek(neuvařený) a zamíchat.Možno přidat trochu citronu.Vznikne ohavná emulze, kterou je nutno vypít.Třeba jedna slečna už byla tak opilá,že spala na stole,ale měla jít na poslední vlak.Nalili jsme to do ní a ona po 1/4 hodině normálně vstala a odešla.Naštěstí to na sebe aplikovat nemusím.Taky je nutno pít hodně tekutin, alkohol dehydruje organizmus.
Důležité je doplnit tekutiny, ještě než si jdeš lehnout. To mě naučil bratr a říká tomu "ředění". Ideálně obyčejnou vodu (bez bublinek) a k tomu nějaké céčko - pomerančový džus. Na druhý den pak hovězí vývar, to je zaručený lék. Já taky nepozřu z tuhé travy nic jiného než rohlík se šunkou. Nevím proč, ale tohle je jediné jídlo, které v opici snesu. Jinak ale ty tekutiny před usnutím jsou základ. Pokud máte dojem, že budete zvracet, než usnete, přinuťte se to vyzvracet vše sám (prst do krku). Nejeden už se zvratky udusil. Nebo alespoň nejděte ležet, prostě si třeba sedněte do křesla. Ale jinak odhodlání "alkohol už nechci vidět" schvaluji - akorát se bojím, že Vám to nevydrží - nic osobního, ale jste mladý, a to je pak hned... :D Tak ať hlava brzy přebolí a žaludek se nehoupe. Krásný den, Pů
To ja za totace,jak mne strasne bolela hlava,tak si dal do skenice lzicku cukru a lzicku jedle sody.Byly vzdy 2 verze.Kdyz neco bylo zleho na zaludku,slo to ven,nebo to zabralo hned,a hlava do 5.minut presala bolet.Potom dostanes hned zizen,ale pit uz jenom vodu!
Jedla soda v lekarne stoji 22 kc,-Je dobre ji mit doma.I kdyby ti bylo z neceho spatne,nebo palila strasne zaha.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.