Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to alkoholismus...?

Od: anonymka odpovědí: 16 změna:
Bude mě 28...u televize vypiju sama láhev vína...a skoro každý den si kupuju 2l piva petkáč.
Tvrdý nepiju.
A troll to fakt není.
Plácám se životem jak se. Dá.
doplněno 02.04.23 20:59: Po ty láhvi vína si už ani opilá nepřijdu.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

To není alkoholismus, ale notorický alkoholismus*stop*

anonymka
hodnocení

Když nemám peníze nepiju...ale jak mám možnost vše propiju...
I víno k narozeninám:(

Nedívat se na TV, nebude potřeba tolik chlastat*smich*

anonymka
hodnocení

Koukám na retro...tv s tím nemá co dělat .

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, ano, je to alkoholismus "ženského střihu" t.j. skrytý alkoholismus = chlap pije veřejně v hospodě, žena přichlastává sama doma. Je vás prý hodně (co popíjejí skrytě doma, omlouvají to, zlehčují to a stydí se za to). Chtělo by to "odmastit" a potom vydržet. Zdravím!

smode2
hodnocení

3x
Bohužel, je. A to naprosto jednoznačně *nevi*

hodnocení

1x

Vypiji toho více, než vy a za alkáče se nepovažuji. Problém je jinde, ve větě " Plácám se životem, jak se dá." S tím něco udělejte...

zaseja

To žádnej notorik.

Jasně. Jen ještě chybí oblíbená věta všech notoriků: "mám to plně pod kontrolou" a "když budu chtít, můžu kdykoliv přestat". *haha*

zaseja

Ale víkend bez piva nevydrží.

02.04.23 20:57
hodnocení

0x

Je.

asd1
hodnocení

0x
Je.
Schválně zkus měsíc nechlastat,pokud nevydrzis tak alkoholik jsi.

hodnocení

0x

Je zbytočne tu vám tvrdiť či ste alebo nieste alkoholik. V očiach lekárov ste závisla alkoholička. Vy, aby ste sa nad tým rozumne zamyslela, musíte absolvovať trojtýždňový detox od alkoholu a iných drôg, aby váš mozog racionálne začal myslieť. Bez toho detoxu to bude len vaše táranie.

nerentier
hodnocení

0x

A troll to fakt není.

A troll to fakt je. *vtip*

anonymka
03.04.23 17:07
Není
anonymka
Jsem to z příspěvku že jsem měla už 13 prací...
Jen nevím jak jsem zde zadával :(
Pokud někdo dohledá

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]