Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uvědomujete si to vůbec?

Od: pansvacinka® odpovědí: 9 změna:

Uvědomili jste si vůbec během vašich dlouhých, plodných a svědomitou prací naplněných životů ten zásadní fakt, že lžička je v podstatě malinká mistička na držátku?

Uvědomujete si to vůbec?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

inspa*
hodnocení

8x

Malý cikán jde po ulici a najde kávovou lžičku.

Neví, co to je, tak se vrátí domů a ptá se otce: "Tati co je to?"

Otec: "No, já nevím, zeptej se matky".

Ptá se tedy matky: "Mami co je to?"

Matka: "Vím ja? Zeptej se dědy, ten je starej, ten to bude vědět".

Cikánek jde za dědou: "Dědo, co to je?"

Děda: "Ty vole, hned to zahoď, to je semínko lopaty!"

ben®
hodnocení

2x
Dobry den, ano, ja na to myslim kazdy den a je to uzasne. Ovsem, jeste vice je fascinujici, ze perfektne vylestena lzicka muze poslouzit jako zrcatko (pro toho, komu nevadi kriva huba nebo ji ma takovou od prirody) . Zdravim!
P.S. A uz jste nekdo videl bagr? Ze vypada jako velka lzice?
hodnocení

Bagr už je pořádná naběračka, pravda .. Proto taky vojáci kdysi říkali lžíci "bagr". Byl jste voják, Bene?

jiofa

Taky se na vojně lžíci jinak neřeklo než "bagr". Pravda, správný "bagr" měl zpětně ohnutý konec pro zavěšení. PS. Než jsem to dopsal poznámka již zmíněná.

hodnocení

1x
To nic. To časem přejde. Žádnej strach. Kdyby to náhodou nepřešlo, snad se s tím naučíš žít.

hodnocení

0x

Copak? Oslavoval jste Apríla? *smich*

hodnocení

0x

Neuvědomila, jako jsem nikdy nepřemýšlela nad nesmrtelností chrousta :-D

break
hodnocení

0x
Nicotný objev! Daleko přelomové zjištění bylo to, že vidlička vypadá jako zmenšené vidle a má i podobnou funkci.
Takže nějaká mistička s držákem nestojí za pozornost !

hodnocení

0x

Nebo je lžička semínko lopaty? (film Pupendo)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]