Nejste přihlášen/a.
Všimla jsem si, že v horských oblastech lidé často využívají e-bike a je to moderní. Jednou jsem si ho z půjčovny ve Špindlu půjčila a jeden řidič z okénka auta při cestě do prudšího kopce se mne posmíval jako lenošce, že asi nemám nohy si kopec pěšky nebo na běžném kole vyjet. Pán z půjčovny mne říkal, pokuď chcete pohyb tak si to dejte na eco režim nebo off a zaběh na lýtkové svaly budete mít podobně jako na kole. Je ostuda jezdit na e-bike když řidiči aut se posmívají, že mne chybí fyzická zdatnost jako mají oni?
Sice mi dotaz z Ameriky a nepravděpodobnost situace, kdy se šofér z okénka posmívá silně zavání trollem, ale dejme tomu, že to myslíte vážně. h
Podle mě není elektrokolo jen pro lenochy. S tímto fenoménem jsem se setkal jesště dávno před tím, než se u nás e-kola vyskytovaly, jezdím služebně do Itálie a tam jsou tyto kola naprosto běžná, kdejaká babka to fičí centrem na řídítkách košík s nákupem.
Proto jsem tak tóto kolo už před mnoha lety dovezl své manželce, protože je kardiak a jinak by s námi na výletech nestačila.
Ostatně nevěřím, že by nějaký šofér řešil, jestli cyklista šlape sám, nebo na baterku, to je asi to úplně poslední, co by mi jako šoférovi na cyklistech vadilo
Myslím si, že každému řidiči je jedno, koho předjede. Proč by se mu měl posmívat? Sama když občas předjedu /neplést si s "přejedu"/ cyklistu, nevím ani, zda měl kolo či elektrokolo. Koukám na vozovku, /po zimě všude díra na díře /, na značky, na chování dalších účastníků silničního provozu. Opravdu nesleduji, na čem kdo jede. Není to jedno?
Je ale fakt, že část lidí hledá, čím by druhého zesměšnila. Když jsem začínala chodit s trekovými holemi, občas se ozvalo: "A KDE MÁŠ LYŽE?" Nic si z toho nedělám, řídím se jedním citátem: KRÁSA POMÍJÍ, BLBOST JE VĚČNÁ. Jaga.
Všimla jste si, jak lidé stále něco nebo někoho kritizují, hodnotí to, o čem vědí kulové, s přehazovačkou! Sám vozí prdel v autě a hodnotí někoho na kole, ať už je jakékoliv. Všichni říkáme, že nám nezáleží na tom, co říkají lidé a záleží. Fakt záleží, víc, než je dobré. Jsem jedovatá a naštvaná, protože mám 3.den covit a je mi zle, je mi zle, je mi zle. Teprve dnes ráno jsem se rozhodla, že neumřu. Včera navečer jsem pustila Dorku ven a stála, drkotajjíc se, ve dveřích chodby. Šel okolo mladý mužský ve vytáhaných teplákách a parádní bundě, nezastavil se, ale za pochodu vřískal, že ten pes teda má výběh a líná baba atd. a chudák pes! Ví kulové a uráží a zvedá si sebevědomí, tím, že kritizuje, protože on je inteligentní a inhed všechno prohlédne a upozorní! Fakt jsem naštvaná na všechny, co stále kritizují a pindají. A sami nemají čas na sebe a na svůj práh.
To chce trochu pohotovosti. Já ji taky nemám, proto obdivuju, když občas vidím, jak někdo někoho dobře uzemní. Jo kdyby to řikal turista nebo cyklista, ale ot autisty to opravdu sedí.
Máme třeba v baráku v prvním patře sousedku, a ta má různé průpovídky. Jednou jsem slyšel jak sousedovi z posledního patra řikala "heč, vy musíte šlapat tolik schodů" a on ji v klidu odpověděl "ale zase nikdo nevidí každou dirku, co mám na prádle, když ho pověsim na balkón." (Mimochodem hadry, které věší, bychom my nepoužili ani na podlahu.) Takových výměn názorů prý proběhlo víc (jak malé dětičky na písečku).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.