Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím mám dotaz. Může orangutan létat? Někde jsem slyšel, že když si udělá pilotní průkaz, tak může na bezmotorová letadla. A mluvili jste někdy s orangutanem, kterej lítá na rógalu?
Děkuji Norbert
ano, bez problému, ted´ tu máme jednoho co si dodělává papíry na skupinu B. Už má praktické a testy za sebou, zítra dělá techniku. Policista říkal, že tak pohodového žáka už dlouho za volantem neměl. Pokud vím, je vlastníkem svářeckého průkazu na CO. Nechápu, kde se v něm ta šikovnost bere.
Takže rogalo by byla uplná lambáda ...
Co to tady všichni melete?!?!? Takovej nesmysl
. Orangutan přece nemůže lítat.
Vědecky bylo prokázáno že má z létání fobii. A i když byl do letadla vtažen násilím, tak jak mohl , tak z letadla vyskočil.
Naposledy takto unikl orangutan jménem NORBERTOSOS. Pozor nato, chce hájit svá orangutanní práva a shání informace, zda jeho výcvik na létení není protizákonný
Nová generace orangutánu už fobii nemá, ti co pocházejí z deštných pralesů, kde jsou stromy baobaby, které dosahují výšek až 300 metrů, nemají žádné potíže z výšek.
Tak ten oragutan ty zkoušky z řidičáku B opravdu zvládl, já se picnu. Vedle to dělala romská soudružka na 9x. Ale nesmějte se, kolegyně z práce dělala řidičský průkaz na 23x . Nj každý není chytrý jako orangutan.
S tím rogalem jsem tomu nevěřil, ale ověřil jsem to. opravdu se dělají vyhlídkové lety na ultralajtech s orangutnem za kniplem. 40 minutový let je prý zážitkem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.