Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může orangutan létat?

Od: norbertosos odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, prosím mám dotaz. Může orangutan létat? Někde jsem slyšel, že když si udělá pilotní průkaz, tak může na bezmotorová letadla. A mluvili jste někdy s orangutanem, kterej lítá na rógalu?

Děkuji Norbert

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

claire*
hodnocení

1x

Jasně, že může lítat. U nás doma děláme letecké závody orangutánů každý šestý víkend v měsíci a všichni říkaj, že se jim to líbí, pokud si za druhýho pilota nevylosujou velrybu...

pubezprihlaseni

Claire, *haha**smich**hej**palec* To jsem po dnešním dni potřebovala, díky *pusa*

pepane*

Kam se máme zajet podívat?:D

pepyk93*
hodnocení

1x

Ano,orangutan opravdu umí létat.Záleží na tom,jak ho nakopneš...*smich*

S tím letadlem či rogalem bych byl opatrný.Jednu jsem s ním letěl a už nikdy více nepoletím.To i já bych pilotoval lépe...to byla hrůza,jak pilotoval...*uf**ee*

knopka*
hodnocení

0x

Já jsem jednou dokonce i letěla s orangutanem v tandemu a kecali jsme u toho takže to jde *frajer*.

mil®
hodnocení

0x

Já bych si teda s orangutanem bez papírů do letadla nesed, na to u jsem dost starej.

fidonet*
hodnocení

0x

ano, bez problému, ted´ tu máme jednoho co si dodělává papíry na skupinu B. Už má praktické a testy za sebou, zítra dělá techniku. Policista říkal, že tak pohodového žáka už dlouho za volantem neměl. Pokud vím, je vlastníkem svářeckého průkazu na CO. Nechápu, kde se v něm ta šikovnost bere.

Takže rogalo by byla uplná lambáda ...

sebod*

Co to tady všichni melete?!?!? *zed* Takovej nesmysl *bzum*. Orangutan přece nemůže lítat. *ee* Vědecky bylo prokázáno že má z létání fobii. A i když byl do letadla vtažen násilím, tak jak mohl , tak z letadla vyskočil.*sok* Naposledy takto unikl orangutan jménem NORBERTOSOS. Pozor nato, chce hájit svá orangutanní práva a shání informace, zda jeho výcvik na létení není protizákonný*stop*

hodnocení

0x

Nemůže! Většina orangutanů má fóbii z výšek. Závratě. *jasne* Ale potápět, potápět se mohou a potápějí se rádi. Pořádají dokonce závody v hloubkovém potápění bez jištění. Tyto závody jsou tajné a je zážitek se na to kouknout. Vidět to, to přeji každému! Nezapomenutelné!*placni*

fidonet*
hodnocení

0x

Nová generace orangutánu už fobii nemá, ti co pocházejí z deštných pralesů, kde jsou stromy baobaby, které dosahují výšek až 300 metrů, nemají žádné potíže z výšek.

Tak ten oragutan ty zkoušky z řidičáku B opravdu zvládl, já se picnu. Vedle to dělala romská soudružka na 9x. Ale nesmějte se, kolegyně z práce dělala řidičský průkaz na 23x . Nj každý není chytrý jako orangutan.

S tím rogalem jsem tomu nevěřil, ale ověřil jsem to. opravdu se dělají vyhlídkové lety na ultralajtech s orangutnem za kniplem. 40 minutový let je prý zážitkem.

lidus*
hodnocení

0x

No u nás na chalupě jezdí jeden na mopedu, šílenec ani helmu nemá a proslýchá se, že letost dělá pilotní zkoušky na bezmotorový kluzák.

To s těma velrybama je moooc dobrý!

hop®
hodnocení

0x

Ano, může. Bez cizího zásahu pouze dolů. Jinak si z Vás asi někdo trošku udělal legraci...*smich*

jabraka*
hodnocení

0x

V jednom filmu v televizi ukazovali opice,které se pokoušely o létání ze stromu na strom,a docela jim to šlo.Dokázaly i 20 m.Jen jeden nedosáhl a plácl sebou o zem.Pak ostatní chodily kolem něj a nadzvedávaly mu končetiny,ale asi zbytečně.

JABRAKA

karelxii*

Ano může, stačí když si uděláš pilotní průkaz*zed**ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]