Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co tam může být?

Od: jaroslavd odpovědí: 12 změna:
Dobrý den,toto je fotka jednoho domů který má nějak moc oken. Co v nich může být? V těch velkých okenech v předu je kuchyňská linka ale ta je v domě ještě jedna v zadu... není to v "Domanín" ten penzion Domanín byl v úplně jiném městě než je ten barák.
Co tam může být?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaroslavd
hodnocení

Jak tu fotku dám pryč? Poslal jsem špatnou fotku.
jaroslavd
hodnocení

Tak ne. Je to správná fotka

jaroslavd
hodnocení

Prosím vás smažte tento příspěvek. Celý je špatně.
neuzenenitre
hodnocení

Je to v pořádku upraveno Beton Dům 444 Ve Va

liska5
hodnocení

0x

Mne to nezaráží, zažila jsem prosklený celý předek domu, tu delší stranu, 7 metrů jen pás oken.. Jestli tam jsou dvě linky, tak tam budou dvě menší bytové jednotky. Když si dají trojitá skla, tak nebude únik tepla a budou mít prosluněný byt. Z této strany určitě a zleva je to normálka. Možná je pravá strana na sever a ani okna nemá.

jaroslavd
hodnocení

Z druhé strany má také okna. Jedno samostatné a 3 dvojité široké. fotku sem nedávám protože tam bydlí lidi a kvůli jejich soukromí. Každopádně by mě zajímalo co tam všechno v tom baráku můžu mít A co myslíte 2 bytové jednotky? žije tam pouze muž s přítelkyní.
jaroslavd
hodnocení

Zaráží mě ale počet těch oken tady nalevo na tom obrázku co tam sakra může být? to je jedna velká chodba nebo několik místností?
jaroslavd
hodnocení

Velikost domů podle stavebního papíru který byl venku je 63m2
liska5

Až to kolem osázejí a dají si záclony, tak tam nebude vidět. Ta druhá linka může být v garsonce pro hosty, místnosti pro návštěvy, nebo v pracovně, jestli mají nějaké hobby. A nebo pro případ, že si polezou na nervy.:-D Třeba si tam vezmou babičku. Nebo pěstují nějaké rostliny, aby měly dost světla... Vždyť je to fuk. .

hodnocení

0x

A proč se nezaptáte stavebníka, investora majitele?

jaroslavd
hodnocení

Přijde mi hloupé ptát se "co mate v tom okně?"

hodnocení

0x

Dnes je módní mít všechno otevřené a je úplně jedno, co tam majitel má. Hlavně, aby bylo všude vidět! Navíc přibývá nesmyslných realizací, jen aby to bylo in. U nás si jedni postavili velký dům u cesty, kudy se chodí na místní hřiště. Taky velká prosklená okna, ale na nich předokenní žaluzie. Kromě kuchyně. Tam mají velké + takové to menší panoramatické. Samozřejmě bez záclon. Kdo jde kolem, vidí vše. Jak se sedí u stolu, jak si připravují jídlo, kde se vrší špinavé nádobí...Žádné soukromí. Nechápu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]