Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Léky zakoupené v Egyptě

Od: renuska® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte někdo zkušenost s práškami Bi Alcofan 150mg. Kolegyně je vozí přímo z Egypta. Mají pomáhat mimo jiné i na migrénu, kterou dlouhodobě trpím. Přeložila jsem si příbalový leták, zda neobsahuje např. nějakou tramalovou složku, na kterou jsem alergická, nic takového jsem se nedočetla. Já kupuji v lékarně Migralgin 250mg, ale už mi moc nezabírá. Budu ráda za každou odpověď. Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

1x

když čtu vedlejší účinky, tak bych se tomu sakra pečlivě vyhnula... Navíc fakt, že je to z Egypta, takže klidně nějak pokoutně vyráběné (nemáte jistotu) už vůbec.

hodnocení

Děkuji za Váš názor.

break
hodnocení

0x
Není lepší než užívat léky zkusit třeba doplnit vitamíny, pozměnit stravu, pitný režim , pozměnit způsob života, zbavit se stresu atd?
hodnocení

Toto všechno jsem zkoušela.Děkuji za Váš názor.

break
Všechny léky jsou svinstvo.

hodnocení

0x

Ten lék je primárně určený na léčbu revmatoidní artritidy a osteoartrózy. Obsahuje ketoprofen. Ketoprofen patří do skupiny antiflogistik a antirevmatik.Je používán jako analgetikum a protizánětlivá látka pro léčbu bolesti a zánětů, především ve svalech a kostech.Nikde se nepíše, že je na určený na migrénu. Proč se neporadíte se svým praktickým lékařem, aby s vámi problém migrenózních bolestí rešil?

hodnocení

S praktickým lékařem jsem se bavila hodněkrát. Vzhledemk tomu, že mám nízký tlak a migrény chronického rázu,žádnou léčbu nedoporučil. Jediné co řekl, že se mám naučit s tím žít. I Vám děkuji za odpověď.

fram
hodnocení

0x

I Egypt může mít v prodeji léky z číny.:) Níže v odkazu doporučuji pročíst vedlejší účinky (není jich málo) a pokud se nechcete radit se svým doktorem, který zjevně moc neradí, pozeptejte se alespoň v lékárně. Lék budou znát.*palec*

The drug contributes to reducing headache pain and may be prescribed in migraine cases. = Bolest hlavy, migréna...

Nonsteroidal Anti-Inflammatory Drug ( = neobsahuje steroidy.)..Takže to nemusí být možná úplný driják.

Více na: gardeniapharmacy.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]