Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám 15 a mám problém že mi vůbec nerostou chlupy na nohou ale jinde (napr v podpaží) mi rostou a všichni moji kamarádi jich tam mají v mém věku dost a myslí si že si je holím ale neholím. Asi je to dáno geneticky každopádně nemáte nějaký typ na nějaký přípravek který by mi s tím uměl pomoct? Děkuji za odpovědi
To ještě počkej, každý dospívá jinak rychle. Brzy se ochlupatí ti, kterým už se zpomaluje růst. Úplně poslední rostou chlupy na hrudi. To je signál ukončeného růstu. Takže ještě rosteš, to buď rád. Druhá věc je, že né všichni chlapi obrůstají chlupama stejně. To se podívej na svého otce, strýce a dědečky.
Juraja má pravdu. Měla jsem tělocviky na SŠ a jeden kluk kvůli tomu necvičil, že mu rostou chlupy a když se potí, tak z toho má vyrážku.
Spousta dospělých můžů nemá ochlupení, na viditelných místech, žádné. Dnes je to výhoda, spousta žen to ocení, ne všem se ochlupení líbí. Je dost mužů, kteří podstupují často jejich bolestivé odstraňování z estetických důvodů a často i sportovci se jich zbavují. Je to každodenní starost, které jsi ušetřen. Teď jsou v módě hladká těla, bez ochlupení.
Buď za to rád. Není to nic pěkného ani příjemného být celý ochlupený. Nevypadá to nijak esteticky, potíš se...
S ochlupením na mě příroda šetřila. Ruce nemám vůbec, nohy minimálně a ty drobné chloupky jsou navíc velice světlé, takřka nepostřehnutelné. Čeho si vážím - nemám ochlupení v podpaží. Je to dáno geneticky, neměla ho matka, ani babička. Člověk se nemusí holit, může si vzít bvez problémů šaty s vykrojenými průramky. Když si pomyslím, jak na SŠ měly po tělocviku spolužačky propocená mokrá trika v podpaží a já nic, bylo to prima.
Vykašli se na přípravky, na co si pěstovat chlupy? Nejsi přece opice, jen jsi z ní vznikl. A buď rád, v horku Ti bude určitě líp tak, jak jsi, než někomu jinému s "chlupatou dekou." Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.