Chtěla bych s přítelem letět někam k moři a last minute už není tak super jako vloni.To jsme sehnali vpohodě v dubnu Hurghadu za 5.990Kč.last minute.Dnes jak se dívám tak za dvojnásobek ceny než bylo zvykem.Budou ještě nějaké slevičky na lasty nebo už to zdražené zůstane a ještě to půjde nahoru protože lidi mají moc peněz v dnešní době?
Myslím, že vás pobyt byl na doplnění zájezdu a cena neodpovídá ani letence.
opravar
Letence to asi odpovida. Bezne se daji sehnat letenky i za 1000,-
Ale pokud ma vetsi cestovka sjednan pausal na letadlo a na hotel, tak je ji samozrejme jedno za kolik prodava, musi vydelat celkem, ne na jednotlive osobe, ve vysledku ale temer vzdy vydela.
Já sama po Egyptě naprosto netoužím. Ale to záleží na vkusu každého z nás. Za ty peníze to máte za hubičku a buďte za to ráda.
Jezdili jsme 45 let na Sázavu. Letos už nepojedeme. Na 10 denní pobyt by nás to vyšlo ve dvou, děda a já, víc než 7 tisíc. Nutno přivézt vlastní povlečení, povléknout si, záchody, voda a sprcha až v hlavní chatě, přes kořeny. Prostě už to nejde, vzhledem k tomu, že nám není nabídnuto nic víc, než malá, rozpadající se chatka, spartanské podmínky. Bez ničeho. Je mi po těch letech smutno, moc, ale ten Egypt Vám za tu cenu schvaluji. Mezi Sázavou a Egyptem je asi velký rozdíl. V ceně to ale vyjde podobně. Vybrala jste určitě dobře. Jaga.
okolik
Ale tazatelka ještě žádný pobyt nezakoupila, pouze se dotazuje na možnost slevy.
okolik
Jaguško, možná ve vašem případě by se dalo uvažovat o pronájmu nějaké chatky se sociálním zázemím. Třeba se na týden najde něco u vás v okolí, v nábídce na intu. Zkuste pohledat.
Za to crcmání kolem povlečení atd. Vám ta Sázava skutečně nestojí.
Cestovky prodávají za LAST ceny jen to, co se nestihne prodat za plnou cenu. Kombinace toho že nás média masirují zprávami, jak bude vše dražší a toho že se 2 roky necestovalo kvůli obstrukcím s očkováním vede k tomu že se vše prodá za plnou cenu a proto by zlevňoval jen blázen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.