Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Placnutí po zadku

Od: nela* odpovědí: 9 změna:
Zdravím, příjde vám normální, když vás ex přítel, se kterým nejste 4 roky plácne po zadku? Komunikace u nás probíhá v podstatě jen ohledně dětí, ale v poslední době mám pocit, že má potřebu se mě jakkoliv dotýkat. Vlastně má otázka zní, proč by zadaný chlap plácal jinou ženu po zadku

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Otázka spíše je, proč ho Vy neplácnete přes ústa. Třeba to pochopí, že se má chovat jinak.

hodnocení

3x
Byla by jste radši, kdyby se k vám choval jak k cizímu? Tak mu to řekněte, ať na vás nesahá a když nepomůže tak řady viz výše.

hodnocení

2x
Proč to dělá? Protože se mu stále líbíte a tak by klidně šel i do jiných záležitostí než je to plácnutí..To vám nedošlo? Se zbytkem se musíte vypořádat sama..Anebo se musí vložit do akce váš současný protějšek,aby ten bývalý pochopil, že už je jen bývalý;)

hodnocení

2x

@nela - proč by zadaný chlap plácal jinou ženu po zadku
Protože může - jak prosté... *smich*

hodnocení

1x

Moc překvapilo? Nestihla jste zařvat nebo lísknout? Tohle mi přijde jako gesto nadřazeného samce. Na to se odpovídá také rychlým a pádným gestem. Žádné diskuze, žádné přemýšlení!

etana*
hodnocení

1x

Nehledala bych v tom nic víc než "chtělo se mi". Muži nedělají všechno s předchozí analýzou a projednáním s psychologem a právníkem.

22.03.23 09:26
*smich* ;)

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, třeba to ten Váš expřítel dělá jen, když vidí něco opravdu hodně velkého (prostě neodolá rozkmitat to jako sulc) . Zdravím!.

asd1
hodnocení

0x

Zase si tě namlouvá.. Pokud o to nestojíš tak na tvým místě bych mu hned na místě jednu fláknul a bylo by vyřešeno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]