Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevěra manzelky

Od: pitr125 odpovědí: 36 změna:
Zdravím,mám obrovský problém ,žiji v domě s manželkou,máme 3 psy,vše celkem roky v pohodě,mě je 43 ženě 55 let,já byl 10 let v zahraničí před 5 lety jsem se vrátil do ČR,těch 5 let bylo v pohodě,manželka je v inv.duchodu,je tedy doma,teď poslední rok začla hodně chatovat s lidmi, začla jezdit na výlety,asi s chlapama se kterýma se seznámila na internetu,rozejít se v zásadě nemůžeme ona prý nechce aby se něco měnilo,máme půjčky hypo a tak,jenom že prý si bude žít i po svém,že je už stará a tak,v posteli nám to též moc nefunguje ,teď je vidět že je s citama jinde,prý že jsem ji neposlouchal ty roky no ,její péče byla fakt až přehnaná,o to větší šok mám z toho co se teď děje,nemám kam jít jinam ,prý budeme mít free vztah,nevím potřeboval jsem se hlavně vypsat

36 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode2
hodnocení

5x

:) To se jeden zase a znovu nestačí divit, co si někteří chlapi nechají od svých poloviček líbit. Když s tím někdo znovu přijde, člověk ví že to bude zlý, ale stejně ho to zase zamrazí *nevi* Takže Pítre, asi takhle: vymyslela si to na Tebe perfektně a její představa je: "budu si jezdit kdykoliv kamkoliv, pak až si ex za pár týdnů či měsíců zvykne - budu si domů vodit chlapíky na noc (no to si piš že to přijde - jestli budeš stále dál jako beránek), budu mít pohodu, volnost a zároveň nebudu muset nic moc platit, neboť s Pítrem jsem na tom s penězi daleko líp. Ale je to naštěstí hodný trouba co mi dovolil společný účet a bojí se změny, takže pohoda". V překladu: prakticky jí sponzoruješ její budoucí milence.

Možnosti: 1) free vztah - to pro Tebe nepřipadá v úvahu, protože s tím musí souhlasit oba. Tedy neexistuje. 2) vydržet pár měsíců, pár chlapů jí dá možná kvalitní školení a zjistí že Ty jsi stejně nejlepší (jako nesčetně žen před ní) - jen jde o to, zda jsi schopen jí to odpustit a jít dál. To už by šlo, ale nezvládne to každý. 3) Je sice hezké, že paní nic měnit nechce, ale užívá to jako předmět k vydírání. Patrně ví, že Ty moc taky nechceš. A proto všechno MUSÍŠ změnit (nebo bys raději až si nabrnkne někoho dlohodobějšího a rozhodnou se, že Tě vyštípají bez nároku na cokoliv, skončil jako bezdomovec - jen proto že chceš mít už klid?). Že se nedá prodat i hypo dům apod. jsou kecy. Takže: okamžitě dát dům do prodeje, za svoji část koupit byt (příp. částečně na hypotéku). S nadšením se stěhovat a dát si na seznamku profil. Ona se nějaká ozve. O chlapa s bytem se dnes už perou i 25ky (ideální věk pro Tebe). Ta ale bude chtít časem dítě. Max. se seznam s 35kou - která např. už caparta má. Záleží na Tobě. A nezapomeň: ex paní se chová dost manipulativně a to není zdravý vztah už z principu. Podle všeho má pravdu jen v jedné věci: že je už stará. Ano, a ty jsi zase mladý. Na tomhle světě budeš klidně dalších 50 let, to moc nestojí za to ten čas jen "přetrpět" jako hadr na zem.

liska5
hodnocení

5x

Prostě hleďte na ni, jako by onemocněla. S odstupem. Zádný unáhlený rozvod, ale žít po svém. Obnovit koníčky, aktivity, kde jsou mladé ženy, od sportu přes jazyky, chodit na kulturu, aktivní dovolenou s možností nových komntaktů. Doma s ní jednat věcně, racionálně rozplánovat čas, tak aby bylo postaráno o psy a zálkadní chod baráku.. Sudé liché týdny nebo na měsíce. Ale klidně, je nemocná! . Nevyčítejte, neplazte se, nevyslýchejte, nefňukejte, vysypejte jí cestu do nového vztahu růžemi. Však ona tam narazí, dostane lekci, ale to už vy budete za vodou. Pak případně uvažovat o rozvodu. Udržujte se ve zdravé kondici.

Hodně sil a vzhůru do nové etapy vstříc lepším zítřkům. Byla jsem dvakrát vdaná, Své jsem si prožila a vím, že zase bude líp!

hodnocení

3x
Dceru mate na vs, je dospela, dohodnite si sumu, aku jej mesacne poslete. Dalej zalozite svoj ucet, kam manzelka nema pristup a z toho platite energie a hypo. Kvoli splneniu vyzivovacej povinnosti zene poslete mesacne sumu na bezne jedlo. A bude po vyletoch alebo ju bude platit milenec. Proste. Len musite mat gule.

id
hodnocení

2x
Proč nejezdíte na výlety s manželkou a s tou partou? Nebo máte jen vy dva nějaký koníček, který děláte společně?
tj
Chlap se tady vypíše z tak zásadní a celkem prů*erové věci a vy napíšete takový blábol... Ale hlavně že je pod dotazem koment, že?
id
Chytrý @tj. Pokud chlap lapí doma na zadnici a odmítá kamkoliv jít, tak nenajde vhodný akční protějšek. Je hodně vdaných žen co vyráží na výlety se známými. To je pak lepší, aby zůstal sám.

hodnocení

2x
Tak free vztah je taky možnost
Najdete si milenku tudle paní přestanete sponzorovat domluvíte se na společných pladbách za hypotéku energie a další složenky pokud vam bude vařit prat uklízet tak ji na to něco přidáte a máte po těch letech skoro ideální vztah
pitr125
hodnocení

Prachy jdou na společný účet s kterýho se platí hypo a tak,neexistuje že bych ji odstřihl,dál dcera VS atd
To by bylo prvni co bych zrušil posilání svých penez na společný účet posílal bych tam jen čast na složenky vyživu dcery a chod domacnosti a samozřejmě bych chtěl aby se stejným ďílem podilela i ta paní
Člověk múže ustoupit ale nelze být v tomto vztahu užitečným idiotem nebo snad hodláte té paní sponzorovat aktivity co sou vám proti srsti?

tj
hodnocení

2x
Je mi líto, tohle se někdy prostě stává. Rozhodně není co závidět. Máte 2 možnosti:
.
1) Odejít od ní.
Nevýhody: Neskutečná pakárna při rozdělování majetku a řešení dluhů s právníkem. Řešení, co se psy, kam jít bydlet, atd...
Výhody: Pocit definitivního uzavření jedné kapitoly života, pocit volnosti. Moci si následně dělat svobodně co budete chtít (váš vysouzený majetek bude jen váš a ne společný). Otevřené možnosti.
2) Zůstat s ní (v tom free vztahu, co navrhla)
Nevýhody: Budete se na ní muset denně dívat a žít s myšlenkou, že spí s jinýma. Nebude to už nikdy jako dřív a vás to bude někdy štvát, zvlášť když někdy dá přednost jet na výlet s někým jiným, než s vámi.
Výhody: Free vztah funguje oboustranně ne? Pokud se přenesete přes myšlenku, že už jste jen spolubydlící s výhodami a stanovíte si jasná pravidla styku s jinými, aby jste si nezanesli domu nějakou tu chorobu, navíc pokud vám bude i nadále dělat servis, budete mít uklizeno, vypráno a navařeno, pak si uvědomíte, že i vy si můžete libovolně chodit na výlety s jinými ženami a případně s nimi i něco mít... Na vašem dosavadním životě se jinak nic dalšího nezmění...
pitr125
hodnocení

No je to psycho za chvíli jede zase pryč na noc a zítra přijede,jinak díky za rozumný komentar
id
Tak manželku doprovoďte na tu akci.
100% souhlas. Já bych to viděl jako příležitost jak začít znovu žít, je vám teprve 43..
pitr125
hodnocení

Jsme spolu 22 let kvůli stavbě baráku jsem byl zahraničí 10 let ,ona byla v Čechách a řídila v podstatě stavbu a ještě studovala vysokou školu,přiznám se že to jednoduchý s ní nebylo nikdy,ale z tohodle se bude blbě vystupovat
okolik

Možná jsem štóura, ale společná dcera má kolik roků? Nějak se nemohu dopočítat?

Aha, asi jsme psali ve stejném čase.

hodnocení

1x
Na některý ženský v tomto věku prostě přijde rapl a snaží se honem, dokud "nejsou úplně staré", dohnat všechno, co nestihly. No a když si ještě vezmou ta úžasná antidepresiva, tak mají pocit, že jim narostla křídla a nic je nezastaví. Nemyslím, že s tím něco naděláte, jedině, že by ji snad zastavila nějaká nemoc. Nic nepřivolávám, ale v těchto situacích se může stát, že tělo už nezvládne to, co by chtěla hlava.

pitr125
hodnocení

Prý chce mít klid, nemůže být pořád doma a tak,je chytrá,ID má na deprese takže je labilní bere hodně antidepresiv,pořád ji to vyčítán a to dělám chybu,asi bude lepší ten free vztah a budem nako fungovat

ltz
hodnocení

0x
To je dost blbý, kdyz manželka jde někam na noc a manžela nechá doma. Přitom musí vědět, že vás to musí trápit. Ty myšlenky, co se vám honí v hlavě. Říká, že je stará, ale slídit po nocích ji jde dobře, vás k tomu nepotřebuje. Asi vám nic jiného nezbyde, než začít žít také svůj život po svém. Je vám 43, klidne můžete mít i 30 letou kamarádku...
pitr125
hodnocení

Normálně ji hráblo ze sociálních sítí,byla v podstatě fakt 5 let doma ,i mě to vlastně otravovalo že je pořád doma,ale teď to rozjela teda,ona se mnou vždycky trochu manipulovala bohužel
okolik

Pokud jste dlouhé roky podléhal manipulátorovi, tak budete mít sakra težké.

Co zkusit nějakou manželskou poradnu?

Je to celé divné, bere antidepresiva a energii na noční život má.

pitr125
hodnocení

Do poradny ona nepůjde,ona je asi zamilovaná a kdovico na mě ještě ušije

hodnocení

0x
Ked sa spravate ako handra a nie chlap, tak s vami pochopitelne vytiera dlazku a zameta.

hodnocení

0x
55 rocna v prechode na antidepresivach chodi na sexualne vylety? Neverim.

To byste se divil. Kolegyně v práci po 35 letech manželství chytla druhou mízu a my se nestačili divit. Oplácaná, nic moc kráska, věčně v depkách... jednoho dne ji na FB napsal "americký lékař v Afganistánu". Tenkrát to ještě nebylo tak profláklý jak teď, takže mimo 100 tisíc přišla i o hromadu kil, ale někde v hlavě ji to něco rozsvítilo, že když se líbila jednomu, tak by se mohla líbit i druhýmu. Pak už to vzalo rychlej spád. Rozvod, každej měsíc jinej chlap a až teď při odchodu do důchodu se zklidnila.

pitr125
hodnocení

Jo já do toho dal co bylo v mých silách,to není první krize,bylo jich víc s alkoholem atd,,ale asi to vzdávám to co jsem napsal je jen zlomek věci co už máme společné atd,je to v prdeli
Jo, to není sranda. A je tu ještě jeden poměrně "nový" fenomén, že těmto postarším žeským odpovídaji na soc. sítích snědí mladíci z Turecka, Sýrie a severu Afriky a skutečně se pak s nimi i sejdou i jim nabízejí svatbu a tyto 50..60 nice jsou na vrcholu blaha. Krátce, samozřejmě, ale jim to za to stojí, lepší než dožívat s tím starým líným páprdou, kterého mají doma. Toto je srovnatelné s tím, když se solventní padesátník nechá oblbnout. 18kou a odkopne dosavadní udřenou manželku i s dětmi. (To aby si ženy nemyslely, že ukazuji jen na ně a chlapi, že jsou svatí.)
pitr125
hodnocení

Zdravím tak dneska mě opravdu přiznala barvu že někoho má a skutečně se mě zeptala jestli by tu občas nemohl být ..jako že jenom občas,je to hustý ale asi jo ,kam mám jako jít,na ubytovnu,všechno to položit,dcera má jít na VS,barák měl být její,já to asi zkousnu,a budeme tam žít takhle ,já si tam taky budu vodit návštěvy .Nebo to prodat a jít do prdele ,nevím jestli bych to zvládl nervově.
To sme vam vsetci vysvetlovali od zaciatku, ako ma milenca.
id

Dům prodat a začít znovu, vždyť nejste žádný stařík nad hrobem. Myslíte si, že si vás dcera bude vážit, když budete žít ve třech?

id

Dům prodat , rozvod a začít znovu, vždyť nejste žádný stařík nad hrobem. Myslíte si, že si vás dcera bude vážit, když budete žít ve třech?

Ale to víte, že byste to zvládl. Chvíli by to trvalo než se z toho oklepete, ale veřím, že zrovna dcera by vám v tomto mohla pomoci.

Nevěru bych ještě jakš takš pochopila, ale tu drzost tahat si chlapa do baráku k manželovi? To je hodně přes míru. A pokud to dovolíte, tak budete, nezlobte se na mne, ale blbec roku.

liska5

Dům neprodávat, bude dcery. Ale dočasně se někam uklidit, aby tam hrdličky mohly cukrovat. Sestěhování bývá začátek konce. S jistotou to tam bude časem skřípat. On nebude ve svém, nebude se cítit dobře, taky asi bude odmítat dělat údržbu domu, Mají už ve svém věku svoje návyky, tam to narazí a Vy budete za vodou a z povzdálí sledovat, jak si chlap bude těžko zvykat a atmosféra ochladne. Nájem, energie, odpady bude platit taky nový nájemník. Dům Vám resp. dceři neuteče. Na Vás bude jen hypotéka. Co to je za chlapa, který se nastěhuje ke vdané ženě s psychickými problémy?

okolik

Vyvstává otázka jak jej v případě nesouladu eventuelně vystěhovat z domu. Musí se podat soudní návrh.

ub
hodnocení

0x

To jsi si v 21 letech nabalil invalidni duchodkyni a jsi na ni citove fixovan? V tom pripade se odfixuj a zij si svuj free vztah vedle ni, bud rad, ze zenska za "vejletama" odjede a ne ze si nekoho nakvartyruje do baraku ...

Potreboval bys mentora. Ale to musi byt nekdo, kdo zna mistni situaci a zaroven vi o co jde.

Kruta pravda je, ze vetsinou jsou to dnes zenske, ktere tohle udelaji. Maji pocit ze byly zanedbavane a ...

hodnocení

0x

Chyba je vlastně v obou. Vybral jste si ženu o 13 let starší. Je to nestandardní. Proč jste nehledal mezi mladými děvčaty, ale namluvil jste si tuhle babču? To nic mladšího v okolí nebylo? Navíc jste byl 10 let v cizině. Pokud jste byl v té době už ženatý a paní zůstala tady, nemůžete se divit, po chlapovi se jí jistě stýskalo.

Ona je doma, v invalidce, sedí, nemá co dělat, nudí se a vymýšlí ptákoviny. Pomohlo by aspoň pár hodin denně v práci, přišla by na jiné myšlenky. Že je zamilovaná? To Vám možná jen tak tvrdí, aby se Vás vzbudila žádost. Protože o 20leté dívky zájem je, ale o 55 letou matronu už to asi nebude tak horké. Možná Vám věší bulíky na nos a Vy jí věříte. Nebo ona vidí, že mládí má už v čudu a tak se snaží ještě na poslední chvíli utrhnout, co může.

Čí je dům, ve kterém bydlíte? Rozvést se, vyplatit jeden druhého. Nebo dům prodat, rozdělit se a najít si každý nové bydlení. Psy bych si nechala, ti za nic nemohou. Ona jezdí pryč i na noc, nebylo by u ní o ně postaráno. Ale se třemi psy nebudete hledat nové bydlení snadno.

Jako první věc - zřiďte si vlastní účet na vlastní peníze. Bez jejího přístupu a znalosti hesla. Proč byste měl přispívat na její libůstky? Ať si žije ze svého ID. Mohla by být ráda, že má mladého chlapa a ona bude zanášet? Potřebovala by opravdu rázný krok, aby se jí v hlavě rozsvítilo. *zed* Jaga.

okolik

babajaga

Já bych tazatele zas tak nepeskovala za výběr. Byl mladý a měl nárok chybovat. Nedávno jsem se dozvěděla, že určité % žen si hledá mladší muže. Takže asi tak.nevinila bych jej, prostě se našli vyhovovalo jim to tak. K ostatním záležitostem se bude muset postavit, záleží čí je dům. S rozděleným účtem jen souhlasím.

Ještě by také šlo navrhnout manželce, že pán má jistě zázení,tak ať se laskavě přesouvají k němu, že toto doma tolerovat nebudu i kvůli dceři!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]