Nejste přihlášen/a.
Gumídku když nevím, tak neradím. A tady fakt nevím, slečnu neznám. Nevím, jestli jsi měl někdy to "potěšení" pracovat s lidmi, ne být mezi lidmi, ale mít je na starosti a řídit je, já ano a v 90% to byl ženský kolektiv, takže soudit z pár řádků bych se nikdy neodvážil. Ale řekl bys jí to, cos napsal, z očí do očí, jen tak, aniž bys ji znal? Asi ne, že. Protože jinak bys trochu "divně" vypadal ty.
Prioritou je pro všechny ženy na světě dítě a rodina. Pro ženu je rodina celým světem. Pro muže je rodinou celý svět. Co by měla říkat žena, která musí dát dítě do jeslí, do školky, aby mu zajistila vše, co potřebuje. A ještě třeba ne úplně zdravé. Co by měli říkat lidé, kteří musí do práce a doma na ně čekají děti, nemocný partner nebo rodiče? Nikdy nebudeš sama, vždycky se budeš muset o rodinu postarat. Když budeš mít vzdělání, nebudeš mít tak fyzicky náročnou práci třeba na směny. Nejprve musíš být v pořádku ty, aby ses o všechny, kdo jsou na tobě závislí, postarat.
splnění hodnoty rodiny - CO TO JE?
Rodinu budes mit, az poRODIS potomka a udrzis vztah s jeho otcem, chapes? To je tvoje rodina!
Do te doby jsi jen decko, co ma nejaky problem s hlavou, zrejme prilis dlouha pupecni snura... Protoze rodina je tata mama a dite, ty uz dite nejsi a soucasne dote nemas...
Také mne zarazila věta: "splnění hodnoty rodiny" a přijde mi to trochu jako blábol. Bud je slečna chorobně přecitlivělá a možná by to chtělo navštívit psychologa, nebo jí někdo blbne hlavu, někdo jí chpe do hlavy divné nesmysly, možná nějaká sekta. Netušíme, jak jsou na tom její rodiče, proč jí nejsou oporou a nechají jí plácat se takto divně životem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.