Ahoj a hezký den den všem. Před časem jsem psal ohledně přihlášky do AČR a odložených psychotestech kvůli osobě blízké. Ozvala se mi paní z personálního a já řekl, jak to bylo ale bylo mi divné říci co "osoba blízká kvůli tomu dělala a jak to prožívala. Řekl jsem však, že si potřebuji teď vydělat brigádne nebo práci a pak bych se rád k tomu vrátil. Více cvičím, jím zdravě a kamarád, co má stejný záměr chce jít až na podzim. Já zase bych raději v létě. Kamarád by rád AZ 10 km od jisté jeho bydliště, já se hlásil 100 km od bydliště ale to se dá také řešit dojezdem, ideálně přes týden ubytovnou. Stejně je nejlepší dát na sebe v tomto. Udržují přátelství, jezdím do posilovny 10 km daleko a o hodně věcech si říkáme. Chápu a beru, že má práci, která ho baví chce do AZ. Já osobně bych tímto dokázal i našim, že stojím za něco více. Ne jen teda jim, nejvíce sobě.
Stejný názor jako "ernie". Je to zkomolenina, a překlady z Googlu takto někdy opravdu vypadají. Akorát je mi divné, že si to tazatel alespoň napřed nepřečetl. Předpokládám, že česky snad umí.
Dekujeme za informaci. Ale spise vyhledej nejakou babu nebo pomoc psychologa. Mozna by stacili a kamosi v hospode.
V ACR a vubec techto slozkach nemaji moc radi homo... jestli tedy ta osoba blizka je ten kamarad. Na lampasy musis mit mozek (green), pro normalniho cloveka je to peklo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.