Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho jste nejdýl byly na UP.?

Od: anonymka odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, můj bývalí kolega byl na UP asi 5 let a nevyhodily ho. Celí život dělal skoro vše na černo. Ale to je tak sca nějakých 7let zpět. Ptám se tedy na současnou dobu. Jak dlouho jste byly evidování na UP.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Tak kolega nebyl bývalí ale bývalý. A oni nejen že ho nevyhodily ale ani nevyhodili. Celí život je od vzoru mladý takže CELÝ. A slovní spojení celý život dělal / ale je to 7 let. Je taky blbost protože buď celý život, nebo 7 let. Zkratka CCA se váže ke slovu circa takže se nepíše SCA. A slovo evidování má jiný význam než evidovaní. Co dodat? Asi by to chtělo věnovat víc pozornosti češtině než se starat o souseda.
Ale proč vlastně odpovídám jako chlap když dotaz byl jen pro ženy ( co byly na Up)

hodnocení

1x

OT: Čeština pláče! Chce se mi blejt, velebnosti! 6 hrubek na necelých dvou řádkách!

nina

Satam pravda já už jsem se vyblil, co dokážou lidi napsat za hrubky. Že si to nenechají zkontrolovat editorem?

Stydím se a jdu znova blít. Jestli jste se ještě nevyblil vy stačí další příspěvek pod tímto a půjdete rovnou.

Je to někdo ,kdo stejně nechce makat. Na HPP kdo chce práci najde.(I s takovou Češtin..)

hodnocení

0x

23 let, 7 měsíců a 14 dní ...ještě něco?

etana*
hodnocení

0x
Bývalý kolega flákač?
anonymka
hodnocení

Dělal dpč a melouchy na černo a peníze měl.jen mě udivuje ta délka 5 let ale zkutecně podle papíru..5 let.

hodnocení

0x

Je to už asi 25 let. Po prodělané borelióze, která mi běhala po všech koubech, jsem marodil asi 9 měsíců.

Dokonce mě chtěl posudkovej lékař dát do invalidky. Tomu jsem se ubránil a žiji dodnes. Antibiotika nakonec zabraly.

liska5
hodnocení

0x

Já měsíc... A jaký má teď důchod?

etana*
hodnocení

0x

Ani vteřinu.

Snažím se své věci řešit vlastními silami a bez podvádění.

hodnocení

0x

Co je Vám po Vašem bývalém kolegovi? Vy jistě do zaměstnání řádně chodíte, i když profesorem určitě nebudete. Viz. Vaše komunikace. *sok*

Kolega to pozná jednou na důchodě. Teď nedaní, neodvádí, možná se směje, jak se všemi vyběhl. Ale jednou spláče nad důchodem. I když si naše vláda dala za úkol pomáhat lidmi s těmi nejnižšími důchody. Ale tím si možná naběhla na vidle. Bude totiž pomáhat takovým, jako je Váš kolega. Který se o nic nezasloužil, ale pak bude vřískat, jaký je chudák a jak nízký má důchod.

Na to se dá říct jediné: KAŽDÝ SVÉHO ŠTĚSTÍ STRŮJCE. Jaga.

Když o tom tak přemýšlím, nechápu, proč se práce načerno víc netrestá a neruší. Pokuty apod. Hned by bylo do kasičky. Myslím, že tím utíká strašná spousta peněz. Proč s tím už někdo nezyčne něco dělat. Je to už dlouhaletý problém. Víme to všichni. Ale řešení v nedohlednu.

hodnocení

0x

Přišel jsem, viděl jsem a odešel jsem. Návštěva trvala asi 5 minut, shlédl jsem nabídku práce na nástěnce a šel. Psal se rok 1997 a já šel ze školy. Internet v plenkách a nabídka na nástěnce ÚP mírně řečeno neuspokojivá. Práci jsem získal třetím telofonickým hovorem na slepo a zůstal tam 10 let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]