Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dcera a legíny

Od: sabina odpovědí: 14 změna:
Ahoj, zajímá mě váš názor...
Dceři je 15, tento rok končí devátou třídu. Že svého kapesneho si nyní pořídila takové ty lesklé, jakoby kožené legíny. V podstatě jimi nahradila džíny a plátěné kalhoty,. které nosíla doposud, nosí je tedy téměř denně, nebo alespoň několikrát do týdne. Vím, že je to takový telecí věk a nechci ji zbytečně omezovat, přesto se zeptám - není to v 15 letech příliš vyzývavý (zvlášť v kombinaci s kratším tričkem a kalhotkami tanga)kousek? Mávli by jste nás tím rukou, nebo se to pokoušeli nějak rozmluvit?
Díky za názory.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

8x
Pokud má super postavu, tak proč ne, v připadě nadváhy bych asi OMYLEM vyprala legíny na vyvářku.
mrmistr
To byste se ale pomstila, co? Jak by bylo Vám kdyby Vám tohle někdo udělal?

hodnocení

7x
Po tom, co vidím na Instagramu třeba, tak bych nad tím mávl rukou. Další level je si ty legíny zarezat do zadku a ideálně i do kaceny. A hlavně se pak diví, že je někdo obtěžuje.

hodnocení

5x
Mám doma taky podobný exemplář. Rada je jednoduchá- nemá cenu tyhle věci rozmlouvat, puberťačky mají své názory na to, co je in, byť v tom mají ránu.
Ale je určitá šance, že z toho vyroste a dostane rozum. Aspoň v to doufám.

liska5
hodnocení

5x

Chápu to, že dotaz je: Mávli byste nad tím rukou, pokud patnáctiletá dcera nosí legíny?

Někde jsem četla, že dnešní mládež je o dva roky dál, než my předchozí generace.. Zajděte ke škole a sledujte spolužačky, ta Vaše určitě nebude vyjímkou. Chápu, že puberťačka bude mít na háku Vaše rady. Případně odejde v plandavých kalhotách a někde cestou se převleče do lesklých legín. O té vyzývavosti a přitažlivosti pro nějaké lačné chlapy bych ji ale poučila. Jestli si je koupila z kapesného, strašně je chěla, tak bych jí je nebrala. Pamatuji si, že my jsme nebyli jiní. Vyrážela jsem v zimě do školy v kraičké minisukni, kolena omrzlá dofialova a máti nic nezmohla...Vadilo by mi, kdyby byla tlustá a v těch legínách měla narvané hroší proporce. Takové potkávám učnice z nedalekého internátu. Ta absence soudnosti, to je síla!

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, nechte ji dráždit chlapce - alespoň budete brzo mladá babička . Jinak, ty leskle leginy jsou módní peklo (to už snad džíny-bokovky a speky ven byly snesitelnejsi móda). Zdravím!
doplněno 20.03.23 17:13:

sabina - a jsou "jen" lesklé nebo ty hodně lesklé (latexové)? Jaká barva?

sabina
hodnocení

To Vám pěkně děkuji s tou babičkou jsou to takové ty ,,latexovejsi ". Tak zase mě uklidňuje, že vám jako muži se to zřejmě nelíbí
ben®

sabina - normální legíny jsou v pohodě, když je k tomu štíhlá postava. A když není dokonalá postava, tak si žena pomůže dlouhým trikem/svetrem přes a je to zase v pohodě. Ty lesklé/latexové legíny u mě evokují něco mezi lehkou ženštinou a lunaparkem. Navíc to vypadá levně, protože pravá kůže to není. No nic, většina odpovědí zde je pro lesklé/latexové legíny, tak je to asi normální.

smode2

hehe latexovější*smich* nejběžnější materiály tohoto typu oblečení jsou: 1.spandex/lycra (s potiskem nebo bez), 2. fabrická koženka různé kvality (pseudokůže), 3. PVC (lesklé - á la latex, ale levnější a na jedno použití) 4. latex (nejdražší, na veřejnosti jej většinou nikdo nenosí). Nejvíce se v současnosti nosí první dvě varianty. Také jsou nejlevnější (pvc už v ceně směrem dolů také dohání). Tak. A teď můžete dceři diktovat materiály*smich*

hodnocení

1x

Nechte ji, mávla bych nad tím rukou..Spousta z nich to nosí, vidím to na FB ve skupinách.

Všichni jsme to ve své době zažili, že jsme nosili něco, co se rodičům nelíbilo a my si nedali říct..

hodnocení

1x

Jestli už není ta vaše holčina s těmi legýnami nějaká zpožděná. V 15 letech. Vídám je nosit děvčátka z takové asi 4-5 třídy.

Když je jejich nositelka štíhlá, na věku až tak nezáleží. Když je v téhle věci přítomna trocha soudnosti, nevidím v tom problém.

smode2
hodnocení

0x

Před 15 lety moje dívka podobné sháněla. Po naprosto děsivé (ne)nabídce v naší zemičce tisíc let za opičkami sehnala někde v Praze dvoje a hned je koupila. Dnes zajdete i jen do toho nejzapadlejšího NewYorkeru a máte jich tam šest stojanů. Pokud možno nepokračujte v zastaralých názorech, tak typických pro Česko, a mávněte nad tím rukou, ať se zase trošku přiblížíme vyspělému zahraničí, kde se nosí už roky naprosto běžně.

nov
hodnocení

0x

Dotaz v "bleděmodrém" jak od tatínka, který tu řešil spodní prádlo pro svoji dospívající dceru. Vy dva byste si mohli podat ruce.

zeli
hodnocení

0x

A jak koupit a nasazovat kondom jste ji uz vysvetlila?

Ps: pripominkovanim legin se jen ztrapnite, kapesne ji davate vy, takze asi zbytecne moc :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]