Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou vzduchovku na obranu

Od: mmutz* odpovědí: 5 změna:

Zdravim,poradite mě,jakou koupit vzduchovku s největší ráží,na obranu,bez zp. Co je nejlepší na obranu,díkym

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Obranu před čím? Pokud hodláte vzduchovku používat na svou osobní obranu před např přepadením, na značce tolik nezáleží. Důležitá je technika - uchopíte vzduchovku za hlaveň a patřičným švihem zasadíte ránu útočníkovi *smich*

Ale vážně - vzduchovka fakt není určena na osobní obranu

asd1
Jako kyj vůbec není špatná, i když pravý kyj je lepší. Diabole pod kůži druhyho leda nasere, sebere mu ji a použije jako kyj :D

Přesně tak jsem to myslel - zastavovací účinek diabolky mi přijde poněkud nedostatečný *smich*

hodnocení

1x
Na obranu proti čemu?
Proti zlodějům, či proti vlčí smečce, nebo vidíš ještě nějaké jiné nebezpečí?

kkt*
hodnocení

0x

Tou vzduchovkou chces mirit na oci nebo co presne planujes? Pokud trefis tristivou diabolkou krkavici, tak i zabijes.

Na obranu ceho konkretne? Obydli? Kufru penez?

Na obranu baraku je nejlepsi pumpa, pripadne upilovana brokovnice po dedovi. Obecně nejlepší na obranu je to, co máš právě po ruce a s čím umíš zacházet

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]