Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč žena neodepisuje

Od: danek odpovědí: 10 změna:

S kolegyní máme hezký vztah (přátelský), více jak před rokem, se jí rozpadl vztah a je sama se dvěma dětmi. Je o pár roků starší, ale to jí neubírá na půvabu, a přiznám se podlehl jsem svodu a začal ji balit. Bohužel, s pochopením, nám zatím nic nevyšlo, i když jsem měl připraveno dost akcí, vždy to zhatilo hlídání atd. Nejsem příznivec Facebooku, ale občas jsme si psali, ale poslední dobou se mi zdá, že se jí moc nechce komunikovat. Naposled jsme se domluvili na kině, vím ,že se těšila a měla chuť si zajít, posledně se mi omluvila, moc jí to mrzelo, odpověděl jsem ji, že se nic neděje, děti jsou důležitější, a když nemá hlídání není co řešit, ale dodal jsem, asi ve frustraci, a s přihlédnutím na opad komunikace, jsem jí napsal, že pokud se něco rýsuje, ať to v klidu řekne, ať ze sebe nedělám blbce, na což mi taky neodpověděla, nevím co jí napsat, snad jsem ji neurazil. Chtěl jsem se zeptat na Vaše názory. Díky za odpovědi

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

5x

Na facebooku je vidět, jestli se tam vyskytuje. Dělejte si svoje a nechte to na ní, až se uvidíte. Myslím, že v tom vztahu s Vámi nevidí perspektivu.

hodnocení

4x

Asi se rozhodla neplést hlavu mladšímu klukovi. Má děti, má hypotéku, má se co ohánět. Děti má asi ráda, než je strčit někomu na hlídání, dá přednost tomu, být s nimi doma. Možná hledá staršího pána, který má také své děti, aby to bylo rovnocenné. Nebo nehledá vůbec a chce se věnovat především svým dětem.

Když se nad tím nakonec zamyslíte, ta paní, byť sebehezčí a sebepříjemnější nebude asi to pravé. Vznikne vztah, každý chlap chce většinou své dítě či děti. Paní už 2 má. S Vámi by jedno či dvě přibyly. A opravdu zvládnete uživit tak velkou rodinu?

Myslím si, že by pro Vás byla lepší dívka bez závazků. A ty děti si pořídit až spolu. I když se říká - srdci neporučíš. Paní to ale asi bere rozumně, něco už prožila a dělá to, co uzná za nejlepší pro své děti. S tím se musíte smířit, že u ní budou pokaždé na prvním místě. Jako u každé dobré mámy. Jaga.

danekk
hodnocení

Jo tak ona rozumná je, prakticky jste tady vypíchla několik argumentů a já se snažím je brát tak jak jsou. Mně se spíše jednalo i o to, abych jí nějak neurazil, tím co jsem jí napsal, ale snažit se, dělat ze sebe blbce, to se mi nechce, a proto dám na rady a promluvím si s ní o tom, jak to vidí, atd.

krista*
hodnocení

0x

Když s tebou nekomunikuje, tak je to blbý a asi se jen vymlouvá na děti- nechce tě. Zeptal bych se jí na rovinu.

To jsou blafy - že lituje apod.

danek
hodnocení

no tak ona je na rodinný dům, s hypotékou sama, a pro samotnou ženu to je náročné, ale poslední dobou, mi přijde, že to nějak ochablo, nevím, přitom je v pohodě, a říkám opravdu chtěla jít. Uvažuju, že se jí na to zeptám, to určitě, radši z očí do očí, než přes internet.

kutile
hodnocení

0x

Asi něco nechápu, píšeš o kolegyni, současně píšeš o Facebooku?

psal narážky na to, jestli se něco rýsuje někde jinde, je krajně nevhodné, uděláš ze sebe ..., vždyť stejně pravdu nikdy na tohle ženská neřekne natož aby ji napsala :) jo vlastně ty jsi rovnou napsal, ať ze sebe neděláš hlupáka. No tím jsi to zazdil. Další komunikaci delej jako že nic, vůbec se k tomu nevyjadřuj, hlavně se za nic neomlouvej, tím by jsi spadl do suterénu ;) Ženské balit neumíš. Mám tě to učit?

danekk
hodnocení

To je možné, že ženské balit neumím, díky za nabídku, ale toto si musím vyžrat sám, a jestli spadnu di suterénu, tam už dávno jsem, jen jsem chtěl vědět názor. Taky si myslím, že jsem to trochu podělal, ale jak říkám, trochu to ochablo, a asi jsem to neměl tak napsat

hodnocení

0x
Já to vidím prostě. Píšete, že jste kolegové a máte mezi sebou přátelský vztah. No asi pouze z Vaší strany. Kdyby s Vámi opravdu chtěla někam jít, tak i maminka od dětí si čas najde. Mě se zdá, že ona s Vámi prostě nikam nechce. Možná prvotně chtěla. A me, kdyby nekdo, koho beru jako kolegu,který mě balí a já ho nechci, napsal, že jestli že něco rýsuje...ať mu to řeknu, tak má smůlu, nebudu se svěřovat kolegovi se svým možná začínajícím vztahem,který je ještě v plenkách a sama nevím jak dopadne... A kdyby teda o Vás stála a jen ji to jako na potvoru fakt vůbec nikdy nevycházelo, tak stejně,po napsání "rýsuje ..." Si o Vás asi neudělá lepší obrázek.

asd1
hodnocení

0x
Coby,nemá o tebe zájem,jen nemá koule říct ti to na rovinu...

zen
hodnocení

0x

Starší ženskou určitě netahej do kina. Měl jsi napsat jednou, návrh na drink, termín, kde.

když nebude reagovat, nemá zájem, a víc ji nepiš, Jen se shodíš.

Ale pokud neumíš zvládnout na tom drinku další komunikaci... tak to jsou vyhozený peníze za 1-2 drinky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]