Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nakupování přes internet ze zahraničí

Od: paolita* odpovědí: 9 změna:

Ahoj, slyšela jsem o zahraničních e-shopech, konkrétně z Honkogu, kde Vám pošlou Vaši objednávku levněji než u nás a navíc poštovné je zdarma. Nevíte někdo o takových stránkách? Nebo máte někdo s tím zkušenosti? Díky :))

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

http://www.ebay.com/

http://www.ebay.cz

dealextreme.com/...

a spousty dalších

doplněno 28.06.10 21:02:

zkušenosti velmi dobré

paolita*
hodnocení

Ahoj, tam jsem to už zkoušela, ale nenašla jsem, co jsem hledala. Chci si takhle objednat mobil víš. Nevíš o nějaké dobré stránce?

Aukro.cz

doplněno 28.06.10 21:19:

aukro.cz

alf*

co to má být? Pokud značka tak moc neušetříš, ba možná neseženeš. Napodobenin nebo zcela specifických je ale je na zmíněných mraky.

další www.ipmart.com www.mp4mobile.net

doplněno 28.06.10 21:54:

ad aukro) koupíš často to samé jen s 30-100% přirážkou.

hodnocení

0x

Ja funguji zde... shipping.ebay.cn/... made-in-china.com/... atd

Ale v zhledem k tomu jaky amaterismus vidim v povaze tazatele ohledne teto veci tipuji ze pokud by se nejak povedlo tak leda prodejci vas oskubat...

paola5

Každý jsme na začátku amatér, proto se ptám, ty chytrolíne! :-P

Zacni na aukru, tam kdyz te okradnou tak amateri a prijdes na to jak...

Casem zjistits odkud a od koho to zbozi kupuji a jedes dal ale do formule bych se hned nepoustel...

zkoc2076*
hodnocení

0x

Dobry den,

Muj otec ma zkusenosti, a dobre, z takove stranky si koupil moblni telefon a platil za to 1/6 obvykle ceny.. Takze on to doporucuje.

Ja osobne vdy preferuju normalni obchody protoze si zbozi muzete prohlidnout atd ale jak rikam slysela jsem o tom jen pozitivni veci. .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]