To by mě zajímalo, kdo by tohle četl. Teď nemyslím na autora ani na ten ideový obsah, ale jde mi o tu "literární kvalitu". Prostě ta kniha je totálně nudná a nestravitelná. Kdo čeká něco senzačního, resp. kdo čeká cokoliv, bude zklamán. To i telefonní seznam je záživnější.
Dobrý den, dostala jsem před časem tuhle (viz. foto) . Je to celkem povedený překlad, nicméně není úplně doslovný. Originálu se to nevyrovná. Ale když jsem hledala nějaké info,tak je důležité hlídat si kdo to překládal a také kdy to bylo vydáno, protože i Když se knihy tvářily stejně,tak uvnitř nebyly. Tady v té je pouze pár předmluv. Pak se nijak do textu už nezasahuje. Tohke vydání se dá číst, řadila bych ho k těm přijatelnějším. Ale originál je prostě originál... Ovšem chápu,že učit se německy kvůli MK se chce jen pár lidem.
Toto byla běžně dostupná kniha a zveřejněním údajů zobrazených na fotografii snad nic neporušuji, jsou to volně dohledatelné informace o knize. Není jak jinak definovat přesněji konkrétně tento náklad, než použít tyto informace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.