Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co máte v nočním stolku?

Od: zanda* odpovědí: 23 změna:
Ahoj...docela by mě zajímalo co máte kdo v nočním stolku? Mám na něm jen lampičku.
A v něm. Knížku kapesníky a nabíječku.
Tak přemýšlím co tam ještě šoupnu.

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

inspa*
hodnocení

6x

Nemám noční stolek. :)

etana*
hodnocení

4x

Inhalátor, ventilátor a vibrátor.

break
Hlavně to nepoplest :)
etana*

breaku *smich*.

Mám na nich cedulky.

14.03.23 19:58
*haha*

*haha* A ak by tam bol ešte defibrilátor, to by ešte len bola sranda.

liska5

*smich*...a vedle leží programátor, ...porazil ho rotavátor..

Hlavně, že je veselo*vtip*

hodnocení

4x
Taky nemám noční stolek.

etana*
hodnocení

3x

Koukám, že jsem z vás nejstarší a nejzdravější *smich*

nereknu

Ale bez inhalátoru a ventilátoru seš vyřízená :-P Už tě vidím jak tam ležíš a sípeš a lapáš po doušcích které ti vhání ventilátor.

hodnocení

3x

Já nevím. Noční stolek tam je, na něm projekční hodiny, ale co je uvnitř? *nevi*. Z celýho baráku mám přehled o mých dílnách, půdě, garáži a koutu, kde mám pc stůl. Trošičku se orientuju v půlce jedné skříně, kde jsou asi mé věci... A mám zmapovanou lednici. Mražák nee.

hodnocení

2x
Lampička, budík, tři knihy, kapky proti chrápání *smich*

hodnocení

2x

@etana - dobrý .. :-D No já mám v nočním stolku mobil, klubko USB kabelů, asi pět paměťovek, barevný poznámkový bloček a 2 TB Axagon pevný disk. A na ňom tablet, kde mi nonstop jede monitoring vchodu do baráku :-D

hodnocení

2x

V šuplíčku NS "fet" = krabičky a paltíčka s léky . Na stolku pak v lékovkách připraveno 20 ranních a večerních dávek léků a kartičku s rozpisem léků, stojánek se sařičkou N6070 místo budíku, brýle, tubičku jeleního loje a kapky do očí.

pb®
hodnocení

2x
Bordel, tak jako všude. Co mi z ruky odpadne, to tam je. Takže obvykle pár injekčních stříkaček, nebudu přece s každou běhat po schodech a ukládat do boxu. Náplasti a mast, sponky do vlasů, jelení lůj, mobil, lak na nehty, pilník.

liska5
hodnocení

2x

V šupleti tonometr, tahací kapesníčky, kapky do nosu, nějaký krém a sudoku s tužkou. V poličce pod tím pár knížek a poznámkový blok. Nahoře lampičku, budíček ...a večer si tam postavím lahvičku s vodou.

zanda*
Zajímaví ty léky jak tu někdo psal. To bych mohla si tam taky dát. :)

hodnocení

1x

3 zásuvky. V nejhořejší: léky, krabici s korálky a náhrdelníky, mám ráda dřevěné. A náhradní brýle. V prostřední náhradní klíče k autu, motorce, silnou baterku, masku na spaní a kvalitní špunty do uší, krém na ruce. Ta nejspodnější je celá vyrovnána kapesníky, pro mě i pro manžela.

Knihu mám navrchu na stolku, vedle budíku a lampičky. Právě používaný kapesník pod polštářem. Jaga.

hodnocení

0x

Nahoře světlo, plno krémů a tak nějak, půl prášku na štítnou žlázu a vodu. V šufleti krémy, knížky, papírové kapesníky, ty prášky, ale celé.

farm
hodnocení

0x

Taková dvě kožená zapínací udělátka z lékárny na vybočené palce. Nasazují se na noc a léčí. Kytky, které v noci baští CO2 a vydechují kyslík. Skleničku plnotučného mléka - občas.

dori
hodnocení

0x

Copak já, ale babička.., ta tam asi měla h..no. Otevřela jsem a měla ho tam! Ale je jí přes 90 a neví co dělá.

21.03.23 00:11
hodnocení

0x
Myš plyš :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]