Nejste přihlášen/a.
Předem se omlouvám, za poněkud necitlívý dotaz, ale prostě mi to vrtá hlavou. Dnes se asi ve všech mainstreamových denících objevila poměrně obsáhlá identická zpráva, že zemřela "všestranná, ukotvená v pevném hodnotovém rámci"Monika Studená.
novinky.cz/...
idnes.cz/...
eurozpravy.cz/...
cnn.iprima.cz/...
irozhlas.cz/...
Ovšem když jsem na netu pátral po jakékoli jiné zprávě o této paní, tak před její smrtí jsem její jméno objevil v jednom jediném článku:
vlada.cz/...
Tedy se zřejmě jedná o jakési námi placené parte ministerstva zahraničí. Na druhou stranu, toto teď bude zvykem u každého z tisíců zaměstnanců ministerstev?
Pak mě tedy ještě napadá konspirační myšlenka, jestli se nejedná o nějaké tajné spouštěcí heslo, jako se třeba v dávných dobách zveřejňovaly inzeráty s domluveným textem.
Dobrý den, ano, je to od Vás necitlivé až hloupé - byla to dlouholetá diplomatka a současná "dvojka" na velvyslanectví v Izraeli, tak to snad není zas tak nevýznamná osoba, že se o tom (za Vaše peníze) informuje. Zdravím!
P.S. Po Vás ani pes . . .
Nejspíš přepis ČTK. Samotné úmrtí političky bych glosoval slovy jedna tečka za druhou.
Štěkání psa vás nemusí zase tolik tlačit. Když přede dvěma roky zakokrhala Rudá fena, mimochodem velká benova favoritka, na její funus přišla celá kavárenská galérka. Dokonce po ní pojmenovali ulici na Smíchově. Dnes už nikdo pořádně neví, že zacláněla prakticky ve všech Moravcových Focusech.
No jo, kavárna už tady zazněla, tak teď už tady chybí nějaká informace o tom, kdo je untermensch. Nebo jak jste to tehdy za války říkali?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.