Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomůžete mi pozvat kluka ven?

Od: michaelabarton odpovědí: 10 změna:
Ahoj jsem Míša je mi 12 let a miluju jednoho kluka ale nevím jak mu to mám rict chtěla jsem ho pozvat ven se mnou a s mim štěňátkem ale já ho potkala na táboře a nemám na něj číslo jak mu mám rict ze ho miluju ale nebit trapná?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

2x
Neznáš význam slova Milovat, proto jej nepoužívej, jinak budes fakt za trapáka.
Zeptej se mamky, ty vždy vše vědí nejlépe. A pak nám napiš, jak moc máš modrý zadek.
ay

jaký smysl má být tak toxic? je jí 12.. bruh. Minimálně já v tom všku věděl, co je láska.. tak klidni hromon.

ben®

ay - přeložte to (ten svůj text) do češtiny. Dík.

ID. To si musel(a?) mit ale hodne smutne detstvi, kdyz Te mama rezala, kdyz si za ni dosel(a?) s zadosti o radu.

id
Mýlíte se o mém dětství. Máma by mě vysvětlila, že ve 12 určitě poznám, kdo je sympaťák, s kým se chci kamarádit, ale co je Milovat poznám v pozdějším věku. Svěřit se mámě, že někoho uháním, tak výprask je na místě.

liska5
hodnocení

2x

Proč musíš někomu říkat, že ho miluješ. Snad to pozná, že chceš s ním jít ven, ale i z Tvého chování, úsměvů... Jestli o Tebe nestojí, tak se akorát ztrapníš a bude se Ti vyhýbat.

hodnocení

0x
Řekla bych mu to normálně.Až ho potkáš, tak se mu pochlub, že máš štěně a jestli ho s tebou nechce jít někdy venčit.
Ale na nějaké chození s klukem jsi ještě mladá, musíš počkat až ti bude 18 let.Rodiče za tebe zodpovídají, měla bys to řešit s nimi.
etana*

18? Vážně? *smich*

hodnocení

0x

Nauč se hrát na kytaru. Pak mu můžeš před jeho domem zapívat, jako zpívali Plavci /Rangers/. Akordy přidávám:

A

Pojď ven, pojď ven, město už zhasíná,

E

pojď ven, pojď ven, táta už nehlídá,

A

pojď ven, pojď ven, velká je touha má,

E

nechci už tak dlouho sám tady (A) stát.

Protože jsi dívka, poslední verš bych pozměnila na "nechci už tak dlouho sama tu stát."

A to by v tom byl čert, abys ho nevylákala. *smich* Jaga.

liberty*
hodnocení

0x

Heh.. jedete do ní zbytečně hrotit. Láska je co se týče psycholgie, stejná jak v mládí, tak i déle. Lidi co jí sem tedy napíšou "Neznáš význam slova Milovat" musí mít hodně komplexů.

k dotazu.. asi bych začal pozvolna, kamarádství.. a pak déle třeba řešit vztah. Užívej si ty momenty před tím. Mohla by si od vedoucích z toho tábora, na něj třeba zjistit kontakt.. možností je dost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]