Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pravda nebo hoax?

Od: aja1946® odpovědí: 10 změna:
Internetem koluje fotka Holubove s tim, ze bude delat Pavlovi poradkyni pro hradni etiketu, neverim tomu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Leda že by radila, jak se chovat v protialkoholní léčebně *haha*.

ben®

aknelka - on už alkoholický prezident na Hradě není. Nyní si užívá zásoby z toho skladu v Lánech v bungalovu .

hodnocení

3x

dokonce to bylo i zde na poradně, jsou tací, kteří tomu uvěřili..

Já si myslím, že je to kec.

zrzek
Víte co je to myslet?

zrzku, zkuste mne poučit, třeba opět pod jiným nickem.

Páč Vy to musíte vědět, když tak myslíte...

etana*
hodnocení

3x

Vzhledem k tomu, že stačí si přečíst celý text u té "fotky"- k dispozici zde na poradně, tak tomu může uvěřit jen naprostý...chytrák:)

Nicméně, i kdyby ji na Hradě nový prezident zaměstnal, ti, kteří deset let drželi hubu, že Zemanovi dělal mluvčího redaktor Halo novin by měli mlčet i nadále.

hodnocení

1x
No já věřím že je to hoax, vždyť p.Holubova podepsala pamflet že s Komunisty se nemluví *smich*

nerentier
hodnocení

0x

Jistě hoax. Tak špatně na tom není snad ani Pávek. *vtip*

koko
hodnocení

0x

Klidně si nevěřte, ale přijde někdo jinej, uvěří, a vy o to přijdete! ;)

pavkan
hodnocení

0x

Na etiketu je mnohem větší expert v Řeporyjích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]