Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chytli me s dvema promilema v patnacti letech, co mi hrozi?

Od: zlip* odpovědí: 16 změna:
zdravim, v patek hodinu pred pulnoci me chytli policajti a dali mi dejchnout a nadejchal jsem 2.17‰, byl bych moc rad kdyby se tu neobjevovali odpovedi jak jsem nezodpovednej atd... rad bych jen chtel vedet co mi hrozi, byl jsem na stanici a trosku jsem na policajty i picoval, dostal jsem od nich po drzce a poslali me domu s mamou, co mi hrozi?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

12x

Hrozi Vam, ze se jako spisovatel pohadek neuzivite, protoze Vam nikdo neuveri...

doplněno 12.03.23 19:11:

Ale notak, zapracujte na tom trochu. Misto toho, aby nezletileho s +2promile odvezli do nemocnice, tak ho vezmou na sluzebnu a tam mu daji po tlame? Pak ho s mamou poslou domu. Tohle v telce fakt sledovat nechcete, tady nam scenar susti papirem.

Priste zkuste treba jak Vas chytli s pernikem, chteli vedet odkud ho mate, tak jste jim dal do drzky Vy a pak jste je poslal do Pardubic, nebo ze jste jednoho z nich zastrelil v sebeobrane jeho vlastni pistoli...

zlip*
hodnocení

kdybych si delal srandu, tak sem nepisu

nov
13.03.23 12:14

k2 *palec2*

K2-chtěl jsem Vám dát bod, žel prý "sám"sobě si dát nemohu, takže aspoň takhle *palec*

Zlip 2,17 promile? to bys musel už být trénovaný jinak asi v tomto věklu s takovou hladinou alkoholu v krvi byses asi sotva udržel na nohách. Takže nyní ještě tu o Červené Karkulce!

Diesle, tak za Vás jeden a za mě také jeden :-D...

2,17 a docela si pamatuje :). Taky bod.

hodnocení

4x

Silně se pleteš. S takovýmto množstvím Tě policajti nemohli chytit. To by ses válel někde v křoví jako špinavý pytel a policajti tě mohli leda tak odnést či odtáhnout za nohu. Chytit rozhodně ne. A nepřivyklý mladík s tímto množstvím obvykle ani nedokáže nadýchat. Spíš nazvracet. A okamžitý převoz do nemocnice.

Pozvou si následně rodiče, s nimi Tě mohou pustit domů. Ovšem ne hned, nejdřív po 1-2 dnech sledování v nemocnici. Ale jde zpráva na OSPOD. A budou následovat kontroly, návštěvy do rodiny, možná i finanční postih, případně odebrání dítěte z důvodu, že rodiče nezvládají výchovu.Co na to říkal tatík? Bylo by lepší, kdyby byl přišel on. Má přece jen větší sílu, než matka.

Stejně tomu celému nevěřím - chytání, dejchání s tímto množstvím /to bys možná už taky nedýchal/...spíš tady chceš dělat machýrka. Jaga.

A pokud je snad tvou matkou paní hb44, nestane se vůbec nic. Jen řekne: Ty, ty, ty, víckrát to nedělej...;)

Vážená kolegyně, je zcela evidentní, že velmi podceňujete současnou mládež. :)

Podobný scénář totiž předvedl před několika lety mladík z naší širši rodiny, prakticky stejný scénář - přes dvě promile, snažil se zdrhnout, pak držkoval na policajty - jen přes hubu dostal od svého táty (mého bratránka) *smich*

Takže ona to nemusí být až tak pohádka.

Nicméně se to celé uzavřelo tak nějak v rodině, hoch měl nějakou dobu potíž s usednutím, ženská z OSPODu pochopila, že nejde o rozvrácenou rodinu a bylo to pak už v klidu

Ostaně - i v Brně to mají podobně, dokonce místní hoch skóroval ještě více

brnenska.drbna.cz/...

BaboJago, ovšem poslední věta mě dostala...*ua**palec2*

hodnocení

3x

hrozí Vám, že maminka Vám naseká na zadek, nebo vymyslí jiný trest. Tedy alespoň doufám.

hodnocení

0x

pokud to policajti policajti budou chtít řešit protože si nezletilej tak maj problém rodiče ty budou muset vysvětlovat jak a proč nezvládaj tvou výchovu

tobě hrozí jedině to že ti daj rodiče po hubě

hodnocení

0x
Jelikož je ti teprve 15,tak se ještě můžeš dostat klidně do pasťáku..to ještě stihneš;) Tam se naučíš i jiný věci než se opít;)

hodnocení

0x
Jsi nezletilý, tudíž za tebe zodpovídají rodiče.Budou tedy policajti kontaktovat je a asi to bez postihu nezůstane.

hodnocení

0x

Tak to by som chcel vidieť toho policajta,čo ti dal ako nezletilému do papuli na stanici a ty tu ešte vyplakávaš a nežaluješ ho. Jeho kariera by bola zničená.

nadejchal jsem 2.17‰

nemůže si nic pamatovat, ani že něco dostal. Možná mu maminka dala přes...

Nebo jim tam omdlel, tak ho propleskli. Přehání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]