Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny. Poraďte mi někdo, kde sehnat v dnešní době, kdy je tolik lidí bez práce, šikovnou ženskou, která opravdu chce pracovat. Ne jenom nastoupit a pak hned jít na nemocenskou apod. Takové zkušenosti už jsem absolvovala. Věk není důležitý, ale vzhledem k tomu, že musí řídit asi 30 podřízených pracovnic, spíš starších, tak by to měla být paní spíš středního věku nebo starší.Já sama jsem už například v důchodu. Kromě toho je nutná dobrá fyzická kondice, je potřeba hodně chodit. Nutná je schopnost slušně a vstřícně komunikovat se zaměstnanci i veřejností, nutná je dobrá organizační schopnost a schopnost řešit situace tak říkajíc "za pochodu". Pracuje se na 12 hodin systémem krátkého a dlouhého týdne. Pracoviště se nachází v Praze 6. Já už nevím kde hledat a vzhledem k tomu, že musím za chybějící kolegyni různě zaskakovat a chodit z volna, řekla jsem si, že se to pokusím řešit nějak sama, než se firma rozhoupe a než já nakonec skončím s infarktem v nemocnici. Neznáte někdo nějakou šikulku šikovnou? Podrobnosti když tak doplním.
Nevím, jestli se to sem vůbec hodí, ale snad to za pokus stojí.
Já tedy nevím, kde najít takovou šikovnou kolegyňku, jakou potřebujete, ale chci Vás jen povzbudit v tom, co děláte. Mně se hrozně moc líbí, když lidé od určitého věku jen nespílají a nenechají se jen "vláčet" dobou a společností. Když už admin zavřel obě oči, tak snad je zavře i nad mou odpovědí, která sice nenabízí řešení, ale chce alespoň povzbudit... K tomu jen - teď jsem seděla v Klementinu a proti mě jde babička, fakt babička, cca 75 let, o hůlce a v ruce kniha: "Začínáme s internetem". Já čuměla jak tele na nový vrata No, šla ji vrátit k pultíku a říkala: "Ale nechte mi ji ještě do zítřka, oni mi to v pátek zapojí,tak abych věděla, co s tím. á se na to tak těším!" Já se málem rozbrečela, jak jsem z té paní byla nadšená
Tak doufám, že se tady najde někdo, kdo Vás na někoho odkáže, anebo třeba sám projeví zájem.
Vnitřní poštou lze psát místním registrovaným rádcům, funguje to jako e-mail. Když mrknete na této stránce nahoru, je tam "Seznam rubrik", pak právě "Vnitřní pošta" a dále "Pravidla poradny"... Kliknete na vnitřní poštu a tam je obrazovka jako v mejlu. Dále už určitě pochopíte, co kam napsat. Kdyby ne, dejte vědět, pomůžeme.
doplněno 28.06.10 22:08:Cidlo, držíme pěsti, nadšení máte, nic víc netřeba. Při jakémkoliv problému se ptejte tady, místní machři na PC už provedli počítačovými začátky nejednou tápající dušičku Hodně štěstí!
Povzbuzení vždycky zahřeje na duši, zvláť od těch mladších, kteří se častěji spíš ušklíbají nad námi computerovými analfabety. Přiznám se, že ještě mám mnoho před sebou. Nevím jak se pracuje s fotkami, jen matně tuším co to je "fleška" a vůbec nemám ponětí jak se s tím pracuje, ale naučím se to. Počítač jsem dostala vyřazený od syna z práce asi před rokem a něco a neuměla jsem ho ani zapnout. Takže pokrok už se dostavil a snažím se dál. Jsem samouk a pracuju formou pokusů a omylů, ale hrozně mě to baví. Určitě je nás hodně, těch dřív narozených, kteří to nevzdávají.Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.