Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup kondomů

Od: batato odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, je my čtrnáct let a potřebuji kondomy na projekt AMAVET( festival vědy a techniky) zda nebude vypadat divně a zda po mně budou chtít nějaký průkaz totožnosti pro nějaký věkový limit a kde nejlépe koupit aby to nevypadalo divně?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Občanku po tobě nikdo chtít nebude..bude jim jedno na co to chceš..V lékárně je určitě mají, možná i u Vietnamců..a pak v každém obchoďáku..ale asi jen u kasy-nevím..V drogerii DM budou určitě taky

pb®
hodnocení

3x
A co třeba poprosit rodiče, aby kondomy koupili? Víš mami, tati, na projekt AMAVET potřebuju kodomy, ale přijde mi trochu trapné si je kupovat sám, koupili byste mi je, prosím? Myslíš, že by z toho omdleli, nebo se běželi poradit do kostela? Můj za chvíli 12letý syn ví, kde se v naší domácnosti kondomy nachází, na co jsou a že si je může vzít, až bude potřebovat.

xd
hodnocení

0x

Prodají ti je bez problémů. Pokud se stydíš, tak není nic jednoduššího, než si je objednat na internetu. Jen tam potvrď, že ti je 18+, mají to tam kvůli jiným věcem, které by měli znát spíš až starší, ne kvůli kondomům

hodnocení

0x
Misto nakupu kondomu si radeji zopakuj gramatiku!

sas
hodnocení

0x

A co na tom festivalu s nimi budete dělat? Budete doufat v groupen s3x?

ne, v obchodě si to můžeš koupit dle libosti, akorát ti to asi bude trochu trapný, ale to překonáš už s druhým nákupem. Kdyžtak mrkni na pokladní :))

doublecow*

Můj bývalý kolega vyprávěl, jak před dávnými lety byl jako nezletilý na brigádě u nějakých přírodovědců v Jizerkách a poslali ho, aby koupil kondomy, které používali jako balónky na nějaké sondy. Samotný nákup nebudil žádnou větší pozornost, ale požadavek, aby mu dali paragon s razítkem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]