Nejste přihlášen/a.
Začni žít, koníčky, to, co te naplňuje. Protože jinak z tebe lidi podvědomě citi ten stres, úzkost, vázanost se na každého, kdo projeví jen trochu zájmu. Soustřeď se sama na sebe. Své já. Když budeš vyzařovat sbevědomou ženou, která ma různé zájmy, ihned se k tobě lidé začnou chovat jinak, ani nebudeš vědět jak. A pak budeš lidi odhánět. Lidi se vyhýbají lidem, jako ty, protože je to zkrátka lidská vlastnost a ty ji musíš zahnat pracováním na sobě, na svém sebevědomí a zdravém myšlení.
Začala bych od rodiny. Proč se na Vás vykašlala? Dělala jste jí ostudu, kradla, nechodila do práce? Proto se od Vás odpojila, abyste jí nedělala ostudu? Protože sama mám 2 dospělé děti /mezi 40 a 50 lety/, často jim volám, či oni mně. Jak šel den,. co vařili, co děti - známky apod. Takže jsme v kontaktu. Pokud se na Vás rodina vykašlala, předcházelo tomu zřejmě to, že Vy jste se vykašlala na ni. Pokud nemám pravdu, prosím, opravte mě.
Pokud přítel nehledal spřízněnou duši a kamarádku, ale ožralku, se kterou by nasával a ona mu nic nevyčítala, nelitujte, že jste se rozešli. Byla by to Vaše zkáza. Když on požívá alkohol, ona taky, jsou to oba ožralové - a co kdyby do toho navíc přišly děti?
Buďte ráda, že jste se ochlasty zbavila, choďte sama do příroda na dlouhé procházky. Byla jsem včera - viděla jsem kvetoucí talovíny, sněženky, bledule, ladoňky, čemeřice...u plotu obory jsem si prohlížela krásné jeleny, daňky, srny a nějaké lamy. Po louce šli koně s jezdci. Pohladila jsem si jejich sametové nozdry /těch koní / Byl to krásný výšlap. Zapila jsem ho v jedné restauraci dvěma deci kofoly.
Musíte se naučit žít a zabavit se sama. Kdo Vás má pořád bavit? Králové na to měli šašky. Vy byste je ale asi nezaplatila. Naučte se chodit sama, najdete zajímavý strom, zajímavou květinu, občas je Vám cestou dovoleno pohladit si pěkného pejska. A třeba u nás je chráněné území, kde můžeme pozorovat nádherné mloky skvrnité. Najděte si něco svého, co Vás bude bavit. Četba, hudba, divadlo, turistika, cvičení, výlety, příroda, zvířátko...Je přece tolik možností, jak si vylepšit život. Jaga.
Pokud se zapojíte, čeká Vás ještě plno pěkných zážitků. Pokud uvažujete o zabití, nečeká Vás už nic. Jen urnička. Tak si rozmyslete, co by Vám vyhovovalo víc. Život máte ještě před sebou, byla by škoda hysterčit.
To je nejaka provokace? Sledujes nezlomnyho na sitich a mas takovehle nalady?
To spys ze ske davaji kopacky nudnym chlapum. Hestli tobe do nudnych nadava chlap tak to musis byt tedy extra nudna nebo nevim...
Ale poradim ti, pro pripad ze je to real, zacni na sobe makat a kasli na druhe, na to co oni si mysli a rikaji, proste dej se do poradku, sebe sprav a spravis svet, o tom to je Bud nezavisla na vysledku, proste delej podle planu (pokud nejaky mas*) bez ohledu na to co ostatni... To funguje nejvic.
* mozna tady je problem, ze sama nevis co se sebou a se chces jen lepit na ty atraktivnejsi a klabosit, ale tem nemas co dat? Tezko rict. Nauc se francouzsky, chod na kalanetiku, zacni behat, proste vyboc z rady... najdi si cil.
** jo a kdyz budes pro pritele plnit cokoliv tak presne takhle to nefunguje, nesmis plnit cokoliv a byt vlezdo... nastuduj psychologii, stanes se neatraktivni a odpudivou, nikdy nepln cokoliv!
Mýlíte se, včera nastal ráj na Zemi. Konečně náše kroky vede muž, který je třídně uvědomělý a politicky vyspělý. Jako člen strany při výkonu své funkce napomáhá prosazovat vedoucí úlohu strany mezi podřízenými. Nevěšte hlavu (obrazně či doslovně). Určitě nás odvede na Fušál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.