Nejste přihlášen/a.
@makak - vždyť se říkalo,že když zvolíme generála, že bude mobilizace
Říkalo se, že když zvolíme generála, budeme ve válce. Ještěže nekandidoval gynekolog...
Je to tak. Dezoláti už mají sbaleno a v sobotu ráno odjíždějí k Bachmutu, kde na ně čekají ruští přátelé. Good luck!
nerentier - když se snažíte o humor, tak tam musíte vložit žlutou, rozesmátou tvářičku (jako jsem tam v tom komentáři vložil já). I debil potom snadněji pochopí, že jde o legraci (no, Vám se to zrovna pochopit moc nepovedlo ).
nerentier - nevím, na koho reagujete, ale pokud na můj komentář, tak si nic jiného nezasloužíte. Šířil jste zde nepravdu, neuznal chybu, neomluvil se a ještě máte hloupé poznámky o pavlači, kde to asi dobře znáte .
§ 23
Mobilizace a demobilizace ozbrojených sil
(1) Mobilizací ozbrojených sil se rozumí hromadné povolávání vojáků v záloze k výkonu mimořádné služby za válečného stavu. Mobilizace ozbrojených sil může být částečná nebo všeobecná.
(2) Mobilizaci ozbrojených sil nařizuje prezident republiky na návrh vlády. Prezident republiky mobilizaci vyhlašuje v hromadných sdělovacích prostředcích.
(3) Vyhlášení mobilizace a podrobnosti mobilizace se zveřejňují mobilizační vyhláškou. Mobilizační vyhláška se doručuje občanům a právnickým osobám veřejnou vyhláškou prostřednictvím krajských vojenských velitelství a na úředních deskách územních samosprávných celků.
(4) Demobilizací se rozumí propouštění vojáků z výkonu mimořádné služby. Demobilizaci nařizuje prezident republiky na návrh vlády po ukončení válečného stavu demobilizačním nařízením, pro jehož vyhlášení a zveřejnění se použijí odstavce 2 a 3 obdobně.
A teď mi řekni, proč by ta mobilizace nemohla opravdu být, Fiala to s Pekarovou iniciativně navrhnou aby se zavděčili UKáčkům a jejich loutka to schválí, má to v povaze, celý život v tom žije, je to zelený mozek.
Ale ať si to mladí užijou, co si zvolili, to budou mít.
zaseja - proč tak negativně, posměšně až opovržlivě? No, tak máte vidění či jste si vyložil z karet nebo se podíval do kávové sedliny . Nedělejte z toho událost.
České zdravotnictví už každopádně mobilizovalo...na kyčelní endoprotézu se již nečeká několik let, ale provedou ji na počkání. Alespoň tedy někomu. Zjevné to plody vlády šestikoalice. I diskutující jásají.
Pokud jde o zkušenosti s vyhledáváním na netu, považuji se za průměrného až lehce nadprůměrného uživatele. Je možné, že by informační tok neměl o dvojnásobné mistryni světa v thaiboxu nejmenší tušení?
To jásají, trollí farma musí, má to zaplacený. Jak se nakupují profily na FB a seznamu je celkem profláklá věc. I když nepochybuji, že je mezi nimi i velké množství dobrovolných kreténů.
Tak mi potom vysvetlite,tie množstva zbraní a vojenských kolón čo jazdia cez našu dedinu smerom do Poľska a neustalé prelety ťažkých turbovrtuľových lietadiel? Niesom toho názoru,že sa to tam vozí len zo srandy.
To bylo spíš narážka na novýho generalissima a jeho komunistickou manželku a jejich ovládnutí hradu.
no, zatím se jen přeskupují geo zdroje a majetky, tak je to ještě dobrý.
Uživatel slavco31 si žije ve svém světě, světě plném konspirací, čipů ve vakcíně, politiků, kteří jen plní příkazy odkudsi (Biden?, ilumináti?). Světě plném zločinných akcí západu proti mírumilovnému Rusku (které se musí bránit bombardováním civilistů)... to je beznadějné.
Právě že ne, Milane. Tihle jedinci jsou přesvědčeni, že všichni jsme ovce, jen oni se nenechali oblbnout a vzájemně se utvrzují ve svých "pravdách". Díky tomu se cítí nadřazeně, jako ti "co ví". Že ve skutečnosti jsou oběti bludů, to jim možná časem dojde, možná ne. Někdo sem dával trefný článek, tam autor psal, že na tyhle lidi neplatí argumenty a volání po zdravém rozumu, protože jejich svět je založen převážně na emocích.
Etana,vám asi ten svet škodí na hlavu,keď také niečo napíšete. Na Slovensku pre nákladnu dopravu sú len dve cesty pre vstup do Poľska. Jeden je Trstená a ten druhý je Vyšný Komárnik, čiže Dukla, a na hranicu mám cca 50 km do Poľska. Takže je tu vidieť všetko,čo sa deje a stretnúť tu autobus s napisom NATO za sklom je asi tak bežné ako vidieť Superbeba na ceste.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.