Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilizace se blíží

Od: makak odpovědí: 54 změna:
Myslíte, že ta mobilizace začne už o víkendu nebo až v pondělí? *zmateny *

54 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

@makak - vždyť se říkalo,že když zvolíme generála, že bude mobilizace

Říkalo se, že když zvolíme generála, budeme ve válce. Ještěže nekandidoval gynekolog... *smich2*

hodnocení

3x

Koukám, zase nějakej nedočkavej pařič CoD *smich*

hodnocení

3x

už začala, ale jinde.

doplněno 10.03.23 07:37:

Pokud někdo poslouchal čtvrteční Máte slovo, na závěr odborníci sdělili, že v Evropě se válka nerozšíří.

Milancukrár,to akože ktorý odborníci? Žeby taký múdry ako tý od covidu?

Slavo, odborníci, co tam byli a byli chytřejší...

hodnocení

3x

Jako nejaka vyprodejova akce na mobily? To byva od patku.

hodnocení

2x
Pokud se ptáš na mobilizaci svých mozkových závitů, tak evidentně ještě nenastala.

break
hodnocení

0x
Až po Velikonocích.

hodnocení

0x

Nemyslím že nějaká bude , i když už jsem se aspoň jedné zůčastnil. tedy ne celoplošné , jen pro jeden svazek! Ale nechává mne to docela klidným-už mne nepovolají.

Jinak přijde mi to jako dotaz trolla!

hodnocení

0x

Jó takhle, já už myslel že Mountfield zas prodlužuje kolo štěstí*smich*

007cz
hodnocení

0x
Nikto nězavolá Makróna a ten nězavolá Bajděna. Půjdete do války.Dobre vám tak.
Zkus to přeložit do jazyka našeho kmene a třeba někdo pochopí tvoje myšlenkové pochody. Kdo má komu co volat abys mohl jít do pr...
007cz
Opravdu neznáš jazyk našeho expremiéra, mikromanažera s tahem na branku, skoroprezidenta? To ti závidím.
jawacek350

Antibabišizmus je už agente ohraný a nudný, zkus něco nového... Teď koluje po netu virální video s mladším Fialou s modrým ptákem za zády jak slibuje něco o nezvyšování daní a blahobytu pro všechny, tak si to pusť. :)

makak
hodnocení

Tak vždyť se říkalo,že když zvolíme generála, že bude mobilizace a půjdeme bojovat na Ukrajinu! Tak jestli si mám něco na příští týden plánovat nebo ne...
kveta1

Je to tak. Dezoláti už mají sbaleno a v sobotu ráno odjíždějí k Bachmutu, kde na ně čekají ruští přátelé. Good luck!

Co jste si sbalila? ať vím, jaká je ideální výbava.
Makak - kdo a kde to říkal? Povídej, přeháněj.
nerentier

jenyk - naposled podobné obavy projevil uživatel ben.

makak
hodnocení

Paní hujerova má taky obavy poradte.cz/...
Takže jak vidíte, je nás plno. A většina obyčejných pracujicich lidí vám to tady ani nemůže napsat, protože musí být v práci a vydělávat almuznu, aby měli vůbec na skrojek chleba. Když všechno tak zdražuje díky fialove vládě,která podporuje ukrajince,kteří mají vše zadarmo, ted dokonce i klouby! a vlastní obyčejni pracující obyvatelé musi cekat roky! To se samozřejmě týká i těch obyvatel co nepracují a jsou na davkach,ale to teď neresme.
ben®

nerentier - vložte tady odkaz, kde se obávám mobilizace (nebo se omluvte). Dík.

nerentier

ben - tady, pod mým dvoubodovým příspěvkem. *fn*

ben®

nerentier - když se snažíte o humor, tak tam musíte vložit žlutou, rozesmátou tvářičku (jako jsem tam v tom komentáři vložil já). I debil potom snadněji pochopí, že jde o legraci (no, Vám se to zrovna pochopit moc nepovedlo ).

nerentier

Ano, ovšem. Vznešená slupka spadla a zůstala pavlač jako obvykle. *vtip*

ben®

nerentier - nevím, na koho reagujete, ale pokud na můj komentář, tak si nic jiného nezasloužíte. Šířil jste zde nepravdu, neuznal chybu, neomluvil se a ještě máte hloupé poznámky o pavlači, kde to asi dobře znáte .

Makak - tak ještě jednou. Kdo, kdy a kde říkal, že v případě vítězství generála, bude mobilizace.
Pokud možno nějaký oficiální vyjádření. Kecy z hospody, nebo z Blesku a podobných plátků neberu.
Taktéž neberu, pokud to říkala Máňa. To je sice směroplatný, ale pouze pro Máňu.
Pokud nedáš nějaký oficiální vysvětlení, můžeš se směle zařadit k zdejším lhářům.
Taktéž doporučuji nastudovat, jak se u nás vyhlašuje mobilizace.
makak
hodnocení

Já ti to přece nebudu vyhledavat a vodit te za rucicku jak malému dítěti. Dej si trochu práce. Ale spíš nechceš a jsi ovce co věří prolhane CT a papuskuje jejich lzi!
Já tady nelžu, že bude mobilizace.
Ale když nedáš nějaký odkaz, mě to nevadí. Jen si tě zařadím k do škatulky zdejších lhářů.

Pánové, prosím, uberte vášně.

Děkuji

Milane, ale co jiného s těmito lháři? A že jich tu je. Každej něco plácne a pak to není schopnej dohledat ani na Aeronetu. To by člověk viděl alespoň nějakou snahu. Samozřejmě, zprávy na tomto a podobných plátcích je třeba vydělit dvěmi, zbytek vygumovat a zůstane, v lepším případě, nepatrné smítko pravdy. A to ještě jen někdy.
Já nevím jak vy, ale tady tato hláška se potulovala po různých diskuzích, to vám asi nikdo odkazy hledat nebude. Já si o takových hláškách myslím svoje. Když už neresime válku, tak pro změnu aspoň dva titulky pod sebou, že nás možná sejme planetka. No to by se z toho mohl jeden zvencnout. Proto nechápu, proč se tu cepyrite jak kohout na smetišti kvůli takové kravíne.
Odkazy se ani najít nedají, neb to nikdo nikdy neřekl.
To si někde někdo vymyslel, neznalý ústavy a všichni "kteří nejsou ovce a mají svůj rozum" to bezmyšlenkovitě opakují a tvrdí, že to je pravda.
zaseja

A co konkrétně s tou ústavou máš na mysli? Jaký článek?

Pravda, mýliti se je lidské. Nikoliv Ústava, alébrž Zákon o branné povinnosti. Paragraf 23.
Tímto se omlouvám za toto nedopatření, které se stává maximálně jednou za deset let.
zaseja

§ 23

Mobilizace a demobilizace ozbrojených sil

(1) Mobilizací ozbrojených sil se rozumí hromadné povolávání vojáků v záloze k výkonu mimořádné služby za válečného stavu. Mobilizace ozbrojených sil může být částečná nebo všeobecná.

(2) Mobilizaci ozbrojených sil nařizuje prezident republiky na návrh vlády. Prezident republiky mobilizaci vyhlašuje v hromadných sdělovacích prostředcích.

(3) Vyhlášení mobilizace a podrobnosti mobilizace se zveřejňují mobilizační vyhláškou. Mobilizační vyhláška se doručuje občanům a právnickým osobám veřejnou vyhláškou prostřednictvím krajských vojenských velitelství a na úředních deskách územních samosprávných celků.

(4) Demobilizací se rozumí propouštění vojáků z výkonu mimořádné služby. Demobilizaci nařizuje prezident republiky na návrh vlády po ukončení válečného stavu demobilizačním nařízením, pro jehož vyhlášení a zveřejnění se použijí odstavce 2 a 3 obdobně.

A teď mi řekni, proč by ta mobilizace nemohla opravdu být, Fiala to s Pekarovou iniciativně navrhnou aby se zavděčili UKáčkům a jejich loutka to schválí, má to v povaze, celý život v tom žije, je to zelený mozek.

Ale ať si to mladí užijou, co si zvolili, to budou mít.

ben®

zaseja - proč tak negativně, posměšně až opovržlivě? No, tak máte vidění či jste si vyložil z karet nebo se podíval do kávové sedliny . Nedělejte z toho událost.

No, napřed se musí vyhlásit válečný stav, že? Ten vyhlásí parlament spolu se senátem nadpoloviční většinou všech poslanců.
Teprve potom se může uvažovat o nějaké mobilizaci.
Pravda, fantasmagorické teorie se dají vymyslet jakékoliv.

Pan "makak" je provokatér. Tohle nikdo nemůže myslet vážně.

zaseja:
Mokrý hadr na hlavu, to obvykle pomáhá. Žádná mobilizace nebude, klídek ;)

nerentier
hodnocení

0x

České zdravotnictví už každopádně mobilizovalo...na kyčelní endoprotézu se již nečeká několik let, ale provedou ji na počkání. Alespoň tedy někomu. Zjevné to plody vlády šestikoalice. I diskutující jásají. *vtip*

doplněno 10.03.23 07:00:

Pokud jde o zkušenosti s vyhledáváním na netu, považuji se za průměrného až lehce nadprůměrného uživatele. Je možné, že by informační tok neměl o dvojnásobné mistryni světa v thaiboxu nejmenší tušení? *vtip*

etana*

To jásají, trollí farma musí, má to zaplacený. Jak se nakupují profily na FB a seznamu je celkem profláklá věc. I když nepochybuji, že je mezi nimi i velké množství dobrovolných kreténů.

miroo

Pevně věřím, že trollové by měli z mobilizace vyjímku a mohli by sedět u PC., jelikož nemají žádnou fyzičku.

007cz
hodnocení

0x
Já myslím, že účel otázky nebyl pochopen. Je to ironie, která má ukázat právě na ty různé Sputnikáře, Bašty, Koteny, Babiše a další fejsbukové myslitele a šiřitele nesmyslů.

Tak mi potom vysvetlite,tie množstva zbraní a vojenských kolón čo jazdia cez našu dedinu smerom do Poľska a neustalé prelety ťažkých turbovrtuľových lietadiel? Niesom toho názoru,že sa to tam vozí len zo srandy.

etana*
A je to jasné, slavco žije v Bělorusku…
sas

To bylo spíš narážka na novýho generalissima a jeho komunistickou manželku a jejich ovládnutí hradu.

no, zatím se jen přeskupují geo zdroje a majetky, tak je to ještě dobrý.

etana, výborný postřeh..

Uživatel slavco31 si žije ve svém světě, světě plném konspirací, čipů ve vakcíně, politiků, kteří jen plní příkazy odkudsi (Biden?, ilumináti?). Světě plném zločinných akcí západu proti mírumilovnému Rusku (které se musí bránit bombardováním civilistů)... to je beznadějné.

orione, ale to musí být smutný život, skoro na vše nadávat...

Právě že ne, Milane. Tihle jedinci jsou přesvědčeni, že všichni jsme ovce, jen oni se nenechali oblbnout a vzájemně se utvrzují ve svých "pravdách". Díky tomu se cítí nadřazeně, jako ti "co ví". Že ve skutečnosti jsou oběti bludů, to jim možná časem dojde, možná ne. Někdo sem dával trefný článek, tam autor psal, že na tyhle lidi neplatí argumenty a volání po zdravém rozumu, protože jejich svět je založen převážně na emocích.

Etana,vám asi ten svet škodí na hlavu,keď také niečo napíšete. Na Slovensku pre nákladnu dopravu sú len dve cesty pre vstup do Poľska. Jeden je Trstená a ten druhý je Vyšný Komárnik, čiže Dukla, a na hranicu mám cca 50 km do Poľska. Takže je tu vidieť všetko,čo sa deje a stretnúť tu autobus s napisom NATO za sklom je asi tak bežné ako vidieť Superbeba na ceste.

ben®
slavco31 - a ta těžká turbovrtulova letadla, která neustále preletaji nad dědinou mají také nápis NATO? Neléta jedno v kruhu, aby zmatlo nepřítele a působilo to dojmem vzdušné převahy? Není v dedine panika?
etana*

ne, bene, to se jen přestěhoval Jožin víc na východ...

ben®
etana - aha, tak to bude Čmelák a praskuje pole za dedinou .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]