Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Taky vám čas tak rychle utíká?

Od: hb44 odpovědí: 18 změna:
Mám to jenom já, nebo to tak letí? Je pondělí, mrknu a je neděle *plac* Není mi ani 40 a bojím se jak to půjde dál... Mám se bát? Smrt je blízko, pokud to bude ještě více zrychlovat *plac*

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Jo jo a bude to ještě horší*smich*

Ještě nedávno sem si prohlížel čerstvě vytištěnou občanku, v 18-ti první legální pivo v putice, a dnes mě chtěla nějaká omladinu pustit sednout v autobusu*mala*

To mi nehrozí, v autobuse a vlaku jsem nebyl už tak dvacet let. Pokud to je tedy ta veliká věc, která na ulici žere lidi a o kus dál je vyvrhuje... Ale že to letí, je fakt. Čím dýl, tím rychlejc... Ale ve čtyřiceti bych to ještě neřešil, mám teorii - s první partnerkou jsem byl sedm let, s druhou jednadvacet, teď mám třetí asi osmý rok. Jsem vklidu, matematika a logika říká, že s ní vydržím šedesáttři let, takže pohůdka...*smich*

hodnocení

2x

Ale to má každý, někdo více, někdo méně. Já zvolil alternativu, "naši vnuci tak rychle stárnou, oproti nám".

Nebojte se užívejte každou chvilku života s radostí. Třeba dneska, radost, že jsem dojel ze Slovenska v pořádku a stihl televizi ve 14 hodin.

" stihl televizi ve 14 hodin" - inauguraci? Zkoukl jsem záznam a kroutím nad tím hlavou...:(.

Každý to máme jinak,

já měl vlhké oči a radost. Jako spousta lidí na hradě a okolí. Třeba poprvé v historii potlesk při příchodu...

No, já předpokládal jistou důstojnost. Koukněte na detaily - Vystrčil se choval divně, jako mí psi, když žehlí průšvih. Výraz Fialy po podpisu při potlesku - mazec. Smutný pohled na Zemana. Ten šašek za Pavlem při písni husitů vypadal, že neví, která bije a že co nevidět požádá první dámu o tanec. Ta pobouchaná fotografka, postava skládací metr, dlouhé vlasy, co tam běhá po čtyřech a podlézá kamery, byla na facku. Příchod prezidenta na balkon a ta sebranka kolem, co ho sleduje přes displeje mobilů... A na závěr Tichá, která zpívá hymnu v prapodivném kaftanu, achjo. Jsem příliš konzervativní a nemoderní asi...

Z toho co jste popsal jsem si všiml pana Zemana na vozíku s rozepnutým sakem a bříškem venku, pak na nádvoří při hymně , chlapi mají čepice, u Masaryka, malý chlapec dole u zábran, s prezidentem se pozdravili...

Jak jsem psal prve, každý si všímáme něčeho jiného..

Ty čepice na nádvoří jsem nekomentoval, tam byli lidi zvenku, špatné, ale zkousnu to. Ti, o kterých píši, jsou politici, senátoři, poslanci... Pana Špačka na ně...*smich* Mmchdm, na tom nádvoří, při pohledu z balkónu jsem viděl v davu i Žvejka z Hvězdných válek...*smich2*

hodnocení

2x

Jj letí to. Nedávno mi tchám přivezl moji (někdy si říkám, jestli ji , tu starou babu nevyměnit za mladší model, *smich*) s dcerou domů a... dnes má jejím syn už 2,5 roku a ona Kristova leta. Nedávno jsem to měl do důcodu za 20 , a letos...

hodnocení

0x
Milane, já se vám divím, já bych to okamžitě mazal. Nesouvisí s dotazem... nemá to tu co dělat *stop*

máte pravdu, už mlčím.

Nemlčte ale mažte "Z5":-D

Juraja, to je reakce na mé povzdechy? Už to není ve volné diskuzi? Anebo proč jste tak razantní?

@berger

Zapnu TV, radio, net, Všude volby. mám strach otevřít ledničku.

No a přijdu zde, do nevinné otázky ...a je to tu zase;)

Ještě čekám kdy to někdo narve i do kuchařky

Juraja, vedle. Já dlabu na politiku, já píší o úrovni toho, jak to proběhlo. O tom, že inaugurace by měla nějak vypadat a že to, co tam předvedli, bylo ubohé. Ale klidně to prosaďte na smazání...

Tak jasně, je zde snad 15 dotazů na volby, tak proč to nenacpat i do otázky, Taky vám čas tak rychle utíká? která nemá s volbami nic společného ;)

liska5
hodnocení

0x

To jste nějaký melancholik:(. Nebalte to! Zaměstnejte se různými činnostmi, které Vás baví, ať máte ten život bohatší. To já si v 73 pořídila nové běžky a už si chystám kolo na jaro. Plány si dělejte a itineráře. U toho se člověk těší a nemyslí na stáří...

007cz
hodnocení

0x
Já to pozoruji na volbách, jen to tam člověk hodí, párkrát se otočí a jsou tu další. Nedávno jsem nevolil Zemana a už je tu další prezident. Ještě pár voleb a dočkám se důchodu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]