Nejste přihlášen/a.
Jo jo a bude to ještě horší
Ještě nedávno sem si prohlížel čerstvě vytištěnou občanku, v 18-ti první legální pivo v putice, a dnes mě chtěla nějaká omladinu pustit sednout v autobusu
To mi nehrozí, v autobuse a vlaku jsem nebyl už tak dvacet let. Pokud to je tedy ta veliká věc, která na ulici žere lidi a o kus dál je vyvrhuje... Ale že to letí, je fakt. Čím dýl, tím rychlejc... Ale ve čtyřiceti bych to ještě neřešil, mám teorii - s první partnerkou jsem byl sedm let, s druhou jednadvacet, teď mám třetí asi osmý rok. Jsem vklidu, matematika a logika říká, že s ní vydržím šedesáttři let, takže pohůdka...
Ale to má každý, někdo více, někdo méně. Já zvolil alternativu, "naši vnuci tak rychle stárnou, oproti nám".
Nebojte se užívejte každou chvilku života s radostí. Třeba dneska, radost, že jsem dojel ze Slovenska v pořádku a stihl televizi ve 14 hodin.
Každý to máme jinak,
já měl vlhké oči a radost. Jako spousta lidí na hradě a okolí. Třeba poprvé v historii potlesk při příchodu...
No, já předpokládal jistou důstojnost. Koukněte na detaily - Vystrčil se choval divně, jako mí psi, když žehlí průšvih. Výraz Fialy po podpisu při potlesku - mazec. Smutný pohled na Zemana. Ten šašek za Pavlem při písni husitů vypadal, že neví, která bije a že co nevidět požádá první dámu o tanec. Ta pobouchaná fotografka, postava skládací metr, dlouhé vlasy, co tam běhá po čtyřech a podlézá kamery, byla na facku. Příchod prezidenta na balkon a ta sebranka kolem, co ho sleduje přes displeje mobilů... A na závěr Tichá, která zpívá hymnu v prapodivném kaftanu, achjo. Jsem příliš konzervativní a nemoderní asi...
Z toho co jste popsal jsem si všiml pana Zemana na vozíku s rozepnutým sakem a bříškem venku, pak na nádvoří při hymně , chlapi mají čepice, u Masaryka, malý chlapec dole u zábran, s prezidentem se pozdravili...
Jak jsem psal prve, každý si všímáme něčeho jiného..
Juraja, to je reakce na mé povzdechy? Už to není ve volné diskuzi? Anebo proč jste tak razantní?
Juraja, vedle. Já dlabu na politiku, já píší o úrovni toho, jak to proběhlo. O tom, že inaugurace by měla nějak vypadat a že to, co tam předvedli, bylo ubohé. Ale klidně to prosaďte na smazání...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.