Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Impregnovat tenisky Nike Air Force 1 nebo ne?

Od: martin37 odpovědí: 9 změna:

Ahoj,

koupil jsem si uvedené tenisky a přemýšlím, jestli je naimpregnovat nebo ne. Téměř vždy, kdy jsem si v minulosti nějaké boty kupoval, tak prodavačka impregnaci doporučovala, ale mě připadalo, že v některých případech boty ztratily prodyšnost nebo kůže na nich byla náchylná k praskání.

S těmito známými teniskami jsem neměl dosud zkušenost, ale jsem si jist, že zde bude hodně lidí, kteří je mají a tímto bych je chtěl poprosit o jejich zkušenosti a rady. Předem díky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, to záleží, který jste koupil. Ty pro socky LGF za 16 kil bych nekoupil, pokud ano, tak bych asi impregnoval, lepší od Vuittona LWG za 250 litrů jsem nechal tak...*smich*

martin37
hodnocení

Jedná se o tento model za 2999 Kč.

nike.com/...

botas
hodnocení

0x

Prodavacky cpou nejake impregnace protoze na tom maji marzi a asi i osobni ohodnoceni za to co nanuti navic.

Nikdy jsem to nepouzil takze nevim a boty si kupuju v lidlu a dobry pomer cena vykon :)

martin37
hodnocení

To se tady nenajde vážně nikdo, kdo má stejné tenisky, aby mi poradil?

Ne.. jak vidíte,nenajde.. Tři litry bych za to nedal ani náhodou..Za ty peníze se to musí snad impregnovat samo..

martin37
hodnocení

doutnak: Na to se vás ale nikdo neptal, kolik jste nebo nejste ochoten dát za boty. Tři litry za tenisky nejsou moc, obzvlášť když jde o legendární model, který Nike vyrábí v různých obměnách ve spolupráci s mnoha dalšími značkami, například i s Louis Vuitton (ty jsou ovšem poněkud dražší - od 230.000 Kč do 750.000 Kč).

farfetch.com/...

farfetch.com/...

Máte pravdu..Nikdo se mne na to neptal.. Já vám jen chtěl naznačit, ať se jdete ptát jinam.. Pochybuju totiž, že tady někoho tyhle LEGENDÁRNÍ tenisky zajímají.Ale to se vám jako odpověď taky asi nebude líbit.. Počkejte si, třeba se někdo přece jen najde;)

martin37
hodnocení

doutnak: Chápu - jste přesně ten typ co módu neřeší a chodí ve fejkových crocsech od větví nebo outdoorovém oblečení a pohorkách po městě :-D

Máte pravdu.. Já bych ty tenisky neměl kam nosit..Za den vystřídám několik povrchů..od bahna přes trávu, štěrk, mastné zaolejované podlahy,vrstvy prachu apod..To by asi jiné boty než pohorky nepřežily..V městě se pohybuju minimálně;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]