Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
koupil jsem si uvedené tenisky a přemýšlím, jestli je naimpregnovat nebo ne. Téměř vždy, kdy jsem si v minulosti nějaké boty kupoval, tak prodavačka impregnaci doporučovala, ale mě připadalo, že v některých případech boty ztratily prodyšnost nebo kůže na nich byla náchylná k praskání.
S těmito známými teniskami jsem neměl dosud zkušenost, ale jsem si jist, že zde bude hodně lidí, kteří je mají a tímto bych je chtěl poprosit o jejich zkušenosti a rady. Předem díky.
doutnak: Na to se vás ale nikdo neptal, kolik jste nebo nejste ochoten dát za boty. Tři litry za tenisky nejsou moc, obzvlášť když jde o legendární model, který Nike vyrábí v různých obměnách ve spolupráci s mnoha dalšími značkami, například i s Louis Vuitton (ty jsou ovšem poněkud dražší - od 230.000 Kč do 750.000 Kč).
doutnak: Chápu - jste přesně ten typ co módu neřeší a chodí ve fejkových crocsech od větví nebo outdoorovém oblečení a pohorkách po městě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.