Nejste přihlášen/a.
Vím, že to není komunistický svátek, ale to, jak ho komuánisti dokázali zneužívat mě otrávilo na zbytek života. Takže ne - MDŽ neslavím. Kytku přítelkyni nosím k jejímu svátku, k narozeninám a občasně bez jakéhokoliv důvodu.
Ovšem pokud to takhle půjde dál asi s tím přestanu. Přece jen dát za slušnou kytici 1200 Kč už mi přijde dost přes čáru. To jí radši pozvu do vinárny.
Neslavíme, já tenle svátek nesnášela už za minulého režimu..
Na to, aby mně kdykoliv přinesl kytku, MDŽ nepotřebuje
jj@kacka, každý to má jinak..u nás Valentýn také nezakotvil, nic nám tenhle svátek neříká.
@kacka, možná Vám tohle přijde jak nevyžádaná rada...
Čtu tu už několikátou stížnost na přítele, nejdřív jste statná, kytky Vám nenosí, urážlivý a lakomý, pecivál...jen mu děláte matraci, stále si stěžujete...
Já bych takového nakopla do p@dele, že by se zastavil až na náměstí
Vám prostě chybí trochu hrdosti a hlavně sebevědomí!
Prohlédla jsem si vaši fotku, vypadáte dobře a nenechte si namluvit opak!
Proč si myslíte, že lepšího nenajdete? Vždyt seznámit se dá úplně všude,, jen tomu musíte jít trošku naproti. Když to zvládla naše generace, bez mobilů, netu, tak proč ne ta vaše?
@kacka... Jako oslavit ano (ale né tak vlezle a nuceně jak za socíku). Ať už sám(a) dle svého gusta třeba tím zákuskem nebo dovolenkou v termálech mi příjde smysluplné utrácení nežli kytka, ale pokud narazíte na fakt, že i svojí radost vám protěšek zmaří, tak je načase se zamyslet, proč spolu jste. A raději nebudu psát o lidech, kteří mají malé sebevědomí ... když je to MDŽ. Každý svého štěstí strůjce a řešení je vždy. Jen chtít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.