Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PRO VŠECHNY!

Od: hop® odpovědí: 17 změna:

Nevím, co se děje, jestli opět zaútočil nějaký vir, co maže naše odpovědi i naše přihlašovací jména a blokuje naše IP adresy, admin zde není aby vysvětlil, tak zcela nezištně pro všechny své stávající kolegy a kolegyně nabízím možnost dalšího společného kontaktu v případě kolapsu poradny.

Pošlete na email poradte_hop@volny.cz své přihlašovací jméno a svůj mail. Váš mail potom předám pouze s Vaším souhlasem, a pouze uživatelům, kteří se také takto přihlásili a budou Vás hledat podle uživatelského jména. Můžete mi věřit, nemusíte, můžete poslat, nemusíte. Vzhledem k tomu že jsem "chvíli" pracoval jako správce centrální sítě v bance, tak vím co znamená "ochrana dat", přitom vlastně jako důležitá data předáte pouze e-mailovou adresu.

K ničemu nikoho nenutím, opravdu jen nabízím!

Váš kolega Hop

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luckapucka*
hodnocení

0x

Hopíku píšu ale mě to píše nedoručitelná zpráva *nevi*

hop®
hodnocení

Lucii, zkoušel jsem to, odešlo to, zatím to nepřišlo, chvíli jim to asi trvá, ale protokol o registraci schránky mám na mym mailu!

hop®
hodnocení

Už jsem si sám sobě poslal, mělo by to fachat... ;)

hodnocení

0x

bananistan,,typuji admin ma dovolenku...anebo sou prazky a stejne jako v tv bude dva mesice prd i admin to necha na pospas osudu na ty dva mesice..:D:D:D

hop®
hodnocení

Nn, admin obcas funguje, když chce, naposledy mi psal "Datum: 27.06.10 12:43"

Předmět: RE(5x): Podivné ohodnocení
Od: admin
Datum: 27.06.10 12:43

no, ale teď se už nezobrazuje a ani nebude... takže vyřešeno ;)

//-

...

hop®
hodnocení

Lucko, funguje to, odpověď jsi snad dostala.

Jinak držím palce nám všem a jdu hajat, ráno musím jít vydělávat penízky, tak dobrou...

*andel*

hodnocení

0x

Ty brďo, člověk tu chvilku nekouká a vono se tu děje mraky věcí...

To uz prerostlo rovnou v oblohu...

hodnocení

0x

Včera večer tu admin byl. Jeho program proti utokum... mi zablokoval IP a proto jsem mu napsal přes anonymizer(má jinou IP) a on to do hodiny opravil. Už píšu normálně.

Nechápal proč to zablokovalo mě .*smich*

hodnocení

0x

to jsem opravdu nepobral... cože to je?

technikjirik*
hodnocení

0x

Kurňa Hope, tak nevím jestli jsi neměl raději zůstat v tý báni... tady je Tě na takovou činost fakt škoda...

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Hmmm, to už ale fakt zavání závislostí ... A co tak si založit nějaký chat. Já to tedy nepotřebuju, ale někteří by to možná ocenili ...

pepane*
hodnocení

0x

Tak jsem nějak nepochopila o co se vlastně jedná. Proč ti mám psát mail?

hop®
hodnocení

Ahoj všichni a dobrý večer všem! :)

Chtěl bych vysvětlit pár věcí, které jsem inicioval, a které někdo pochopil a někdo nepochopil, někdo odsoudil a jiný podpořil, někdo pochopil tak jak jsem to myslel a někdo jinak.

Jde o nějaké nesrovnalosti v záležitosti "blokovaných" uživatelů, tuto záležitost admin posléze vysvětlil, takže našemu Panu Adminovi se tímto omlouvám za chvilku nedůvěry i za poplach, který jsem možná způsobil! *hi*

Nicméně, myšlenku "záchranné databáze" našich nicků a mailových adres jsem nezavrhl. Admin sám přiznal, že občas bojuje s těžkými problémy díky různým tématům a odpovědím v této poradně, a také s různými cílenými útoky na tento server. Zatím, díkybohu, úspěšně. Ale, přiznejme si, ani náš admin, majitel tohoto serveru není všemocný a tento server není nezranitelný, bohužel, a bylo by škoda, kdyby se tato komunita po nějakém velkém problému rozpadla!

A ještě při této příležitostosti odpovím na pár otázek, které mi přišly spolu s mejlíky lidí, kteří se do mé databáze "zaregistrovali":

= Funkci databáze si představuji jako seznam našich nicků (místních přezdívek na poradte.cz) a e-mailových adres, která bude naprosto nezávislá na poradte.cz. V případě nefunkčnosti "poradte.cz" by uživatel "a" zaslal na můj výše uvedený mail žádost o kontakt na uživatele "b". A já bych uživateli "b" poslal mail s informací, že uživatel "a" žádá o kontakt, s e-mailem uživatele "a", pak už by bylo jen na uživateli "b", jak s danou informací naloží.

= Nechci zakládat náhradní chat ani poradnu! Náš admin s tím má spoustu zkušeností, mně se tady líbí, a - nejen že bych musel chvíli studovat a hodně investovat (čas i peníze), abych podobnou náhradní poradnu zřídil, ale myslím, že tato poradna funguje dobře a nemá smysl dělat nějakou konkurenci!

= Bezpečnost Vašich e-mailových adres mohu zaručit pouze čestným slovem. Chvíli jsem pracoval v bance a znal jsem přístupová hesla všech pracovníků a nikdy jsem svých přístupových práv nezneužil, a tuto touhu nemám ani zde. Ani nikoho nenutím k účasti v záchranné databázi, protože vím, co je ochrana osobních dat. Těm, kteří poslali své mailové adresy děkuji za důvěru! A těm, kteří neposlali se nedivím, sám nevím, jak bych na svoji výzvu reagoval, jestli poslal nebo neposlal...*nevi*

To je asi vše, co jsem chtěl ke své, asi týden staré reakci na "nějaké" problémy říci, a děkuji všem, kteří si toto přečetli! HOWGH

*sok*,stejně se najde nějaký "ňouma" a pošle ti to oč "žádáš" *jasne*

P.S. pak se bude divit *modla*

hop®
hodnocení

Pozor, nežádám, nabízím!

doplněno 05.07.10 23:39:

... už od začátku...

doplněno 05.07.10 23:41:

... a taky se nezlobím, že jsi i po mém (snad vyčerpávajícím) vysvětlení pravděpodobně nepochopil... :)

to zase budou někteří brečet

ale dobře jim tak hlupákům*zed*

mějte se *jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]