Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítel jen slibuje,ale nikam mě nevezme jak na něho?

Od: kacka® odpovědí: 32 změna:
Chci tu získat vaše zkušenosti případně radu.Mam asi 4 měsíce přítele.Scházime se u mě,má snahu mě vídat často, miluje mě, ale zatím jsme spolu nebyli ve společnosti moc.Akorat si 2 krát sednout v cukrárně a jednou mě pozval na víno.
Sliboval mi už od listopadu divadlo, ale zatím se nic nekoná.Kdyz jsem mu to přiměla, tak říkal že má známého cinmuze sehnat lístky zdarma, ale už je to taky delší doba a teď naposledy když jsem s ním o tom mluvila o známem už nic neříkal, jen že někdy půjdeme.
Nejspíš se mu nechce dávat za to peníze, ale nechci sedět jen doma a sexovat..
Je dost urážlivý, tak mu nic nechci vytýkat, jak na něho?
Taky mi slíbil odvoz nefunkční tv do sběru, ale teď mlčí.
Nelíbí se mi, že toho dost naslibuje a skutek utek, ale když mu to tak řeknu urazí se.Jsme ve středním věku už.

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Jojo - jak se říká - chlap když slíb, že něco udělá, tak to udělá.

Není nutné, aby mu to manželka připomínala každý půlrok *smich*

Ale v praxi máte dvě možnosti - zkousnout to, jaký je, nebo ho kopnout do zadku a najít jiného. Prosté...

hodnocení

Zatím hledat nebudu, jsou totiž daleko horší a mám svůj věk, nemůžu si vybírat.

id
hodnocení

3x
Nikam vás přítel nevezme ... to jste jeho zavazadlo nebo jeho majetek? Navrhněte akci vy a přitele se zeptejte zda se zúčastní s vámi. Když ne, tak běžte sama. On začne třeba přemýšlet co je špatně.

hodnocení

3x

Tedy vaše (ne)sebevědomí bych chtěl mít! Ani jsem celé vlákno nedočetl a bylo mi jasné, že se vysloveně bojíte být/zůstat sama a za tu cenu se toho vašeho "přítele" budete držet zuby nehty.

Kopněte ho do zadku a najděte si chlapa, který vás bude skutečně mít rád. A že pořád takoví jsou, je jasné.

hodnocení

1x

Ve středním věku? Tak to už bys měla mít nějakou hrdost a ráda se podílet na nákladech. Zkus to, třeba to pomůže. Platit jeden lístek nebo dva plus večeře... to je rozdíl.

ltz
hodnocení

1x
Možná na tu společnost moc není, k tomu ještě ten střední věk. Zkuste třeba lístky do divadla zajistit sama. Hlavní ale je, že máte jistotu, že vás miluje. Musí mít i nějakou špatnou vlastnost, jako asi každý. On treba to, že slíbi a dále nic neřeši, nebo mu to trvá.
07.03.23 15:33
hodnocení

Asi ano.

hodnocení

1x

jj, urážlivý, slibotechna a ještě zřejmě trochu kolenovrt..."starého psa novým kouskům nenaučíš"

To bude pro soužití těžké...

hodnocení

Asi máte pravdu, jestli mu to ale bude vůbec vadit.

hodnocení

0x

Nechci Vám brát iluze, ale zaujala mne Vaše věta, že nechcete jenom sedět doma sexovat. Což se teda zřejmě odehrává, a podle toho jak to popisujete, právě o tom asi celá ta jeho láska je. Proč by platil lístky do divadla, nebo někam jinam, když jemu stačí to sexování. Píšete, že už si nemůžete moc vybírat, ale v tom případě si zřejmě budete muset odpustit ta divadla, nebo jiné radovánky. Ptáte se jak na něho. Jeomže to je těžké radit, když Vy sama se obáváte, že byste o něj přišla, kdybyste mu nevyhověla. A jestliže se uráží za kdejakou připomínku, tak je to nějak divné. Chlap by se urážet neměl. Ale on si určitě všiml, že přesně tohle chování na Vás platí, a tím Vás hezky drží v šachu. Já bych na Vašem místě tak ochotně do postele nelezla. Až teda zase přijde, tak buďte příjemná, bavte se s ním normálně, udělejte něco dobrého, prostě to dělejte tak jako vždycky, ale až to bude směřovat k té "posteli", tak klidně řekněte, že se Vám zrovna nechce. Prostě ne. A uvidíte co se bude dít. :)

hodnocení

No to se řekne.Jako zažila jsem daleko horší chlapy.Holt má v péči syna a kdo dneska má peněz nazbyt.Jeden mě nepozval nikam ani na kafe děsný.Zit spolu nebudeme, ale nechci být zas jen něčí matrace a že mi tento říká pořád dokola jak moc mě miluje je sice fajn, ale jsou to jen řeči.

No vidíte Kačko, teď jste na to kápla. Být jenom tou "matrací" je přece pitomost, bez toho se snad obejdete. Já bych mu dala "kudlu na krk", když nechce vyhovět on Vám, tak to udělejte také tak. Buďto se to v něm pohne a do divadla,nebo do kina ty lístky koupí, nebo ne a Vy se holt budete muset přizpůsobit. Když teda nemůžete bez něho být.

etana*
hodnocení

0x

To je ten, jak vám řekl, že jste "statná"?

hodnocení

Ano ten, už je zas všechno v pořádku.
okolik

Kačko, podle mne to v pořádku moc tedy není. Projděte si příspěvky dalších rádců ještě jednou.

etana*

No tak to nechápu...žít s ním nechcete, moc si vzájemně nerozumíte, pořád sexovat se vám nechce, žádná láska v tom nebude, to je vidět, ale honit ho po akcích a aby vám pomáhal tahat krámy, to byste chtěla. Necháte si ho, protože jiného sehnat nemůžete...proč ho vůbec nazýváte přítelem? Je to v podstatě cizí chlap, s kterým spíte. Tak jaképak požadavky? Buď máte svou hrdost a než s pitomcem, tak raději s nikým nebo nemáte a pak je zbytečné vymýšlet, jak na něho. Zjevně si s vámi dělá, co chce.

hodnocení

Ptali jste se mě i na to jestli je to ten co mi řekl, že jsem statná, tak ano je.Kazdy máme svoje chyby a to bych pak nemohla být s nikým , v lem věku si nejde vybírat a žít s ním nebudu.
asd1

Tak musíš diplomaticky vymanévrovat aby to co chceš ty vlastně chtěl on sám od sebe ;)

hodnocení

Jj, jo ono je to o penězích taky.
hene

Prostě tě má jako matraci a ty to buď tak ber anebo nech...

Do divadla si najdi zajdi sama a / nebo lístky zaplať ty a na odvoz TV si někoho zjednej. On není přece žádný stěhovák... prostě to bere podle hesla slibem nezarmoutíš.

A střední věk je kolik 48?

hodnocení

Ano já mám 49 on už 56.
hene

A ty chceš aby on platil ty lístky? Nebo prostě jenom chceš aby nějaký peníze z něj kaply? Nebo o co ti vlastně jde? Většina chlapů stejně nerada chodí do divadla, to spíš do kina, ale jestli musí chodit do práce ještě vychovávat dítě co má v péči, tak asi na to nebude mít pomyšlení, nevím...

prostě si tak jednou dvakrát do týdne přijde zašu... a to mu bohatě stačí... A občas donese taky nějaký suroviny, abys mohla něco uvařit. Vyžírat tě tam asi nechodí.

Bydlet s ním nechceš, tak pracuj i na sobě, ať trošku zhubneš, a můžeš dělat nějaké aktivity i bez něj, on jistě pochopí, že nejseš na něj vázána...

hodnocení

Proč mám zhubnout? Já jsem akorát.No on byl zavřený a tak hodláme teď pracovat spolu.ma jen brigády.To divadlo mi zkraje navrhnul sám.Nejsem vázaná na nikoho je u mě obden má mě rád.
etana*

Tomu teda říkám zoufalství *mala*

hene

Má tě rád a do divadla nejde a televizi pryč neodnese? Je nemocný?

hodnocení

Nejsem zoufalá je moc fajn až na to co píšu.A či bylo bylo.Ja se na něho nemusím vázat mám svoje zázemí.

nov
hodnocení

0x

Nikdy vás nepozval k sobě domů, jeho syna znáte jen z fotografie, byl ve vězení, na misích v zahraničí, pořád se uráží, znáte se od listopadu ze seznamky, strašně vás miluje... atd. Já bych mu nevěřila ani slovo, jen vás balamutí a využívá. A vy mu věříte? Vždyť toho člověka vůbec neznáte! Svatá prostoto.. P.S. co ten váš zdravotní problém?

...a že mi tento říká pořád dokola jak moc mě miluje je sice fajn, ale jsou to jen řeči. Tato vaše věta už o něčem svědčí.

hodnocení

Jako já už jsem v životě přišla o hodně ex mě obral o všechno skoro a teď mám svoje zázemí Nedopustíme abych o něj přišla.nejsem žádná nádivka abych mu nedej bože dávala nějaké peníze ani je nemám a ke mně se rozhodne stěhovat nebude.
Co se týče jeho bydlení, tak mě tam pozve a syna tam má jedna místnost a kluk chce mít taky soukromí to chápu.
No zítra nesu jinak moč na urologii a za týden jsem tam objednaná k doktorce to řešit.Beru teď pár dní další přípravek z lékárny a aspoň už mě to nepálí při močení ani po něm, ale bude to asi stejně chtít antibiotika.

kveta1
hodnocení

0x

Proč si nekoupíte psa? Ten s vámi půjde všude. Bohužel asi za vás nezaplatí.

hodnocení

To je dost hloupá poznámka.Se psem nikam nesmíte a nikdy bych psa do bytu nechtěla, to je trápení zvířat.

Kačko, vím, že si přejete chodit především do společnosti. Ale chci reagovat na poznámku, že se psem se nikam nesmí. Pravda, do divadel, cukráren a jinam "pod střechu" se se psem nesmí, ale na druhou stranu se psem a s kočárkem může samotná žena jít prakticky kamkoli. Dobře to znám. Od "předrozvodové" doby. Vždycky jsem byla zvyklá hodně chodit a najednou mi bylo nepříjemné jít do lesa nebo ze zvědavosti k nějaké nové velké stavbě nebo k trase nějakého běžeckého závodu atd. sama. S kamarádkou? Jednu bolely nohy, druhá měla službu, třetí jela k příbuzným... Tak jsem vzala psa a vyrazila. Tímto nechci radit, abyste si psa pořídila. Ale věřte, že samotná žena venčící psa nebudí pozornost. A zároveň si ona i její pejsek určitě užíjí krátké lidské i psí :) rozmluvy s jinou lidskou a psí dvojicí.

hodnocení

Pes je velký závazek nemohla bych se o něho pořád starat, lidi co chodí do práce psa mít nemůžou, žiju sama a v práci od rána do večera, to fakt nejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]