Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjčky minihotovost.cz

Od: irena odpovědí: 5 změna:
Zdravím, potřebovala bych poradit. Dnes jsem si chtěla půjčit přes internet. Na stránkách minihotovost.cz. Dostala jsem ale strach. Nebyla to nijak velká částka, nicméně se neozvali a dovolat se jim nedá. Můžou nějak zneužít mého účtu a obrat mě o peníze? Mají mě kontaktní údaje a číslo účtu a konec rodného čísla. Případně bych chtěla poradit jak toto řešit dál... Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

1x

Bezpochyby můžou, ale protože na účtě evidentně nemáte ani floka (proč si jinak půjčovat takovou směšnou částku), tak se zas tolik bát nemusíte.

hodnocení

0x

jako tyto údaje dát na veřejnost je šílené, tolik se o tom mluví a popsalo a vám to nedá. Tož aspoň potom dejte vědět jak to dopadlo

tim
hodnocení

0x

Nemohu tě obrat o peníze. Jednak proto, že žádné nemáš, druhak proto, že znalost bankovního účtu k tomu jména a rodného čísla (což je veřejný údaj, kdokoliv si může najít rodné číslo téměř kohokoliv, je to v mnoha veřejných seznamech :) k vybrání účtu nestačí.

navíc je neděle, myslíš, že vyplníš formulář, okamžitě se ti ozvou, aby ti mohli poslat peníze? Však ani nevíme, jakou máš banku jestli v neděli nespí... Jak řekl Albert, lidská blbost je nekonečná.

určitě tam není někde garance, že do 60 min. po vyplnění i v neděli máš prachy na účtu

jo a mimochodem, kolik tisíců procent je RPSN?

hodnocení

0x

Pokud si chcete půjčovat, je asi Váš účet zcela vyluxovaný a tudíž z něj nikdo nemůže nic sebrat. Znáte to: KDE NIC NENÍ, ANI SMRT NEBERE. *smich* Nemáte se čeho bát, o prázdný účet rozhodně frma mít zájem nebude.

Dneska se asi žije kapánek jinak a kdo nedluží, jako by nebyl. Ale snažila jsem se pokaždé hospodařit tak, abych vyšla do další výplaty. Pokud jsem chtěla něco nákladnějšího, našetřila jsem si. Trvalo to nějakou dobu, ale měla jsem pak peníze a mohla si žádanou věc dovolit bez toho, abych utratila z měsíčného rozpočtu.

Ty dluhy bývají ošemetné a raději bych se jim vyhnula. Pokaždé Vás to bude stát něco navíc a po dobu splácení se budete muset uskrovnit. Za sebe - nedělala bych to. Půjčka je veselá, splácení je už o něčem jiném.

Postupně si našetřete nějakou menší částku jako rezervu, třeba tak 10 tisíc korun. A kdyby se něco porouchalo /pračka, lednička.../, můžete věc vyměnit za novou a neovlivní to negativně Váš rozpočet. Bude to "navíc" pro případ nouze. A není třeba si půjčovat. Půjčky dlužníky jen odrbou. Jaga.

nerentier

...je asi Váš účet zcela vyluxovaný a tudíž z něj nikdo nemůže nic sebrat...

Bejvávalo. Nutno jít s dobou. Dnes je možné si skrze nabouraný účet vzít půjčku, pokud to majitel výslovně a hlavně smluvně nezakázal. *stop*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]