Nejste přihlášen/a.
Nemohu tě obrat o peníze. Jednak proto, že žádné nemáš, druhak proto, že znalost bankovního účtu k tomu jména a rodného čísla (což je veřejný údaj, kdokoliv si může najít rodné číslo téměř kohokoliv, je to v mnoha veřejných seznamech k vybrání účtu nestačí.
navíc je neděle, myslíš, že vyplníš formulář, okamžitě se ti ozvou, aby ti mohli poslat peníze? Však ani nevíme, jakou máš banku jestli v neděli nespí... Jak řekl Albert, lidská blbost je nekonečná.
určitě tam není někde garance, že do 60 min. po vyplnění i v neděli máš prachy na účtu
jo a mimochodem, kolik tisíců procent je RPSN?
Pokud si chcete půjčovat, je asi Váš účet zcela vyluxovaný a tudíž z něj nikdo nemůže nic sebrat. Znáte to: KDE NIC NENÍ, ANI SMRT NEBERE. Nemáte se čeho bát, o prázdný účet rozhodně frma mít zájem nebude.
Dneska se asi žije kapánek jinak a kdo nedluží, jako by nebyl. Ale snažila jsem se pokaždé hospodařit tak, abych vyšla do další výplaty. Pokud jsem chtěla něco nákladnějšího, našetřila jsem si. Trvalo to nějakou dobu, ale měla jsem pak peníze a mohla si žádanou věc dovolit bez toho, abych utratila z měsíčného rozpočtu.
Ty dluhy bývají ošemetné a raději bych se jim vyhnula. Pokaždé Vás to bude stát něco navíc a po dobu splácení se budete muset uskrovnit. Za sebe - nedělala bych to. Půjčka je veselá, splácení je už o něčem jiném.
Postupně si našetřete nějakou menší částku jako rezervu, třeba tak 10 tisíc korun. A kdyby se něco porouchalo /pračka, lednička.../, můžete věc vyměnit za novou a neovlivní to negativně Váš rozpočet. Bude to "navíc" pro případ nouze. A není třeba si půjčovat. Půjčky dlužníky jen odrbou. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.