Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dámské Leginy

Od: sencor odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na váš názor. Dámské leginy u mužů jako podlikačky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

5x
Manžel nosí pánské lyžařské termoprádlo. Proč na sebe rvát legíny, když existuje pánský ekvivalent.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, zkuste si to a uvidíte, jestli Vám to v oblasti pod podbřiškem nebude těsné a nebudete si umačkávat svého nejlepšího kamaráda. Co dámská tanga a podprsenku vyzkoušet neplánujete? Zdravím!

mnd®

Dámská tanga jsou upravený slipy.Podprdu jsem ještě nezkoušel páč nemám vyhoněný prsa práškama.A ty jsi to už zkoušel? Na nuda v Brně jsem stejně bez.

ben®
mnd - můj příspěvek je odpověď na otázku tazatele, ale nikoliv komentář na tu Vaši módní libůstku. To si vůbec nemusíte brát osobně - reagovat bude tazatel.

mnd®
hodnocení

1x

Nejsou vidět a je to jedno.Někdo nosí i dámské punčocháče.Když to nosí ženy v sukni tak je v tom teplo.Manželka se na začátku taky dívala divně,že to nosím,ale to jepší jak nosit tepláky nebo podvlíkačky.Rozvážel jsem zboží a ono skákat z teplé kabiny do zimy tak bych měl za chvíli kosti v záchodě.Je snad vidět,jestli náhodou žena nenosí trenky když je jí to volnější?

etana*
hodnocení

0x

Maminka mi říkávala: "Ber si takové prádlo, za které se nebudeš stydět, když tě porazí auto a odvezou tě do nemocnice".

mnd®

Až mě porazí auto a skončím ve špitále tak mi bude úplně jedno co mám na sobě.Stejně tam potom dostaneš antoníčka.

@mnd: Omyl, máte v tom kapku dost zmatek - ANDĚLÍČKA! *modla* Jaga.

hodnocení

0x
Dobrý den, nevidím na tom nic divného ani nic nevhodného. Leginy jsou pohodlné,zahřejí a pokud obleknete správnou velikost,budete se v nich velmi dobře cítit.

hodnocení

0x

Nevím na stará kolena, co je to za název PODLIKAČKY. Za mého mládí to bývaly PODVLÉKAČKY, protože se podvlékaly pod svrchní oděv. Nosili je chlapi pod kalhoty, stejně, jako my, děvčata, nosily punčocháče. Při tělocviku na naší vesnické dvoutřídce jsme zažili velkou legraci. Protože tehdy jsme se chystali na tělocvik ve třídě všichni společně, žádná dámská a pánská šatna. Spolužák, /jediný, který to nosil/ sklízel spoustu posměchu za svou strůj.*smich* Jeho podvlékačky nebyly žádné legíny, ale bavlněné důkladné spodky uvnitř s vlasem. Vždycky jsme se ďábelsky těšili, až se začne převlékat na tělocvik. Promiň, Milane. ;)

Včera - zeť jel do Pardubic na nový stadion na fotbalový zápas s Baníkem. Počasí psí, lezavé, ale kdo by Baníku odolal? Jel. Dcera mu pod rifle nabídla své legíny, přijal je. Myslím, že mu v nich bylo dobře. Proto - co oči nevidí, to srdce nebolí. Sama si zetě v legínách naprosto nedovedu představit, :-Dale svúj účel to splnilo, vidět to nebylo, snad mu zima nebyla. Jen měl asi poněkud problémy na WC. Ale to se dá zvládnout. Jaga.

adam41
hodnocení

Jednou když jsme byli s partnerkou na vikendovym pobytu na horách, jsem si doma zapomněl podlikačky. Partnerka mi na horách nabídla své leginy. Když jsem si obleknul jsem byl překvapený že mi seděly, akorát mi dělaly na těle bouli, přes spodní prádlo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]