Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Piercing bradavka

Od: anna4002® odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, chci se zeptat. Před 5 dny jsem byla na piercingu bradavky, měla jsem mírný otok, ale jinak všechno v pořádku. Včera po čištění mi bradavka natekla, kulička piercingu se ve vpichu skoro ztrácí. Přijde mi jako by byl piercing moc krátký a kuličky malé i bez otoku. Není možné, že bych potřebovala delší? Nebo je to v pořádku? A když piercing čistím, neměla bych s nim hýbat, ale pak mi přijde, že se v tom případě do rány solný roztok nedostane, že vlastně čistím jen vršek té kuličky. Máte nějaké zkušenosti? Dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Prsa nejsou zrovna tou částí těla, která se běžně vystavuje na veřejnosti, jako třeba obličej. K čemu tedy piercing na toto místo? Nikdo to neuvidí, neocení, může to ale hnisat a dělat nedobrotu.

Až porodíte děcko, jak budete tu chudinku kojit? Bude cucat železnou pecku? *sok*

Vím, že se můj příspěvek Váš dotaz nijak neobjasní, ale za mě je Vaše rozhodnutí naprostá zhovadilost. Zvláště, pokud chcete být v budoucnu matkou. Do Prčic! *zed* Jaga.

ltz
hodnocení

2x
Ženská citlivá prsa, náchylná k nemocem, by měla být radši v klidu. Nač riskovat a vpresovávat do nich nějaké kovy. Vidíte sama, že máte nepříjemný problem a to je jenom otok. Snad návštěva praktika by byla vhodná, dokud vám to nezačne hnisat. Poradí vám, jak to ošetřovat.

etana*
hodnocení

0x

Z jakého důvodu si to čistíte solným roztokem? To vám někdo poradil?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]