CUKRÁRNA OD ČTYŘ MAMLASŮ Je ještě v provozu? Četl jsem, že se přestěhovala z Náměstí Svobody, možná změnila název. Jak to tedy je? Prý je v Minoritské ulici v Brně, ale tam jsou jiné názvy kaváren a cukráren jak jsem googlil. Jak to tedy je.
V Minoritské je Billa. Na obou snímcích se nápis odráží ve skle.(Je možné, že už jen byla! V životě jsem tam nebyl, koukám jen do map...) . Proti ní je na Mapy.cz na fotce z roku 2014/15 vidět, že byl objekt k pronájmu, v letech 2019 i 2021 je stále vidět cukrárnu Le Bon caffé. Ovšem teď už je rok 2023... Na Google mapy jsem našel ještě s pozměněným názvem Od čtyř mamlasů. Teda po přestěhování. Datum zhotovení snímku nevím.
I tato informace mě pomůže, majitelovi může být tak 90let, je dost možný, že tu cukrárnu na Minorské už neprovozuje a že to mají jiní majitelé a udělali z toho Le Bon Caffé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.