Byl jsem sedm dní v nemocnici na kapackach pro analgetickou léčbu ,byly tři kapačky dvě stejného složení ráno a večer v poledne jiné složení , k tomu 12 prášku rovněž analgetika ,po propuštění domu mám neskutečně bolesti a zimnici podobné chřipce ale bez teplot může to být absťak těla když nedostává na zvyklé analgetika ,jestli ano jak se toho zbavit děkuji
Ano možné to je, po vysazení se můžou objevit bolesti a nutkání po vysazeném léků.Jsou to opiáty. Každopádně tady to nevyřešíte, obraťte se na svého lékaře.
Ale řadi se mezi ně jsou návykové.Zalezi zda slabé jako je Tralgit, ty nic neudělají,nebo Morfium apod. Sama jsem měla brát na bolest DHC continus a zvracela jsem po něm, navíc jsem se dočetla, že se jedná o opijat a může vzniknout závislost.Ptestala jsem brát a tazatel má evidentně známky absťáku.Kdovi co mu tam dávali.
Na takový dotaz nelze jednoznačně odpovědět. Toto je laická poradna a i kdybyste sem vložit propouštěcí zpravu se všemi podrobnostmi včetně diagnozy a podaných léků, nikdo vám nedá relevantní odpověď. Obraťte se na svého ošetřujícího lékaře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.