Nejste přihlášen/a.
Spíš by tedy otázka měla znít: Proč není možné reklamovat film? Někdo natočí velmi špatný film, udělá mu reklamu a lidi se do kina jen hrnou. A tam zjistí, že vyhodili peníze za totální propadák. Ale reklamovat to nelze. Proč?
Zkusit to můžete - docela by mě zajímal výsledek takové reklamace.
Jenže v praxi často ty nejuhozenější filmy pak sbírají ocenění umělecké kritiky na různých festivalech
@makk - Ale reklamovat to nelze. Proč?
Protože
OZ § 4
(1) Má se za to, že každá svéprávná osoba má rozum průměrného člověka i schopnost užívat jej s běžnou péčí a opatrností a že to každý od ní může v právním styku důvodně očekávat.
Omlouvám se, ale tomuto vysvětlení nerozumím. Rozum myslím mám, ale když jdu na premiéru filmu a veškeré informace o něm mám jen z reklam a uměleckých kritik...
"...s běžnou péčí a opatrností..." Takže když to vezmu po Česku, tak na film nepůjdu do kina a počkám, až bude ke stažení na internetu zdarma jo?
Který film? Anebo jen tak plácáte?
reklamovat můžete vstupenku, pokud vám neumožní vstup.
Ale jak budete posuzovat kvalitu promítaného filmu, to netuším a také vám nikdo předem nesliboval, že budete spokojená.
když půjdete do cirkusu, a nebude se vám líbit slon, budou mu smrdět koule, tak to taky budete reklamovat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.