Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné reklamovat film?

Od: makk odpovědí: 16 změna:

Spíš by tedy otázka měla znít: Proč není možné reklamovat film? Někdo natočí velmi špatný film, udělá mu reklamu a lidi se do kina jen hrnou. A tam zjistí, že vyhodili peníze za totální propadák. Ale reklamovat to nelze. Proč?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkusit to můžete - docela by mě zajímal výsledek takové reklamace. *smich*

Jenže v praxi často ty nejuhozenější filmy pak sbírají ocenění umělecké kritiky na různých festivalech

makk

"Jenže v praxi často ty nejuhozenější filmy pak sbírají ocenění.." no právě. Já mám zkušenost, že filmy s hodnocením na ČSFD kolem 90% se mi vůbec nelíbí, nejlepší pro mě bývají s hodnocením kolem 70%.

hodnocení

0x

Prozraďte, který film?

id
hodnocení

0x
Jak byste rozlišoval spokojené diváky a na nespokojence? Co se nebude líbit vám, já mohu být maximálně spokojena.

asd1
hodnocení

0x

Neplatíš za zážitek ale vlezný *smich*

makk

Takže když vůbec nebudou promítat je to OK? Dovnitř mě pustili.

reklamuj
hodnocení

0x

Analogie: Snědl sem jugurta, nechutnal mě. Můžu ho reklamovat?

makk

Tak samozřejmě nesmíš ten film dokoukat do konce. Ale když ve třetině odejdeš a řekneš u kasy, že umělecká kvalita neodpovídá tomu, co slibovali?

petrm
hodnocení

0x

Komu byste ho chtěl reklamovat? Producentovi, režisérovi, scénáristovi, kameramanovi...?

No všem kteří ten paskvil vytvořili společnými silami;)
makk

Tomu, komu jsem platit. Kinu. Když koupím zkažený jogurt, taky nejdu za krávou, která nadojila to mléko, ale za tím, kdo mi ho prodal.

hodnocení

0x

@makk - Ale reklamovat to nelze. Proč?
Protože

OZ § 4

(1) Má se za to, že každá svéprávná osoba má rozum průměrného člověka i schopnost užívat jej s běžnou péčí a opatrností a že to každý od ní může v právním styku důvodně očekávat.

*smich2*

makk

Omlouvám se, ale tomuto vysvětlení nerozumím. Rozum myslím mám, ale když jdu na premiéru filmu a veškeré informace o něm mám jen z reklam a uměleckých kritik...

"...s běžnou péčí a opatrností..." Takže když to vezmu po Česku, tak na film nepůjdu do kina a počkám, až bude ke stažení na internetu zdarma jo?

Čím barnumštější reklama, tím obvykle horší výsledek. I když výjimky existují.

uziv
hodnocení

0x

Který film? Anebo jen tak plácáte?

reklamovat můžete vstupenku, pokud vám neumožní vstup.

Ale jak budete posuzovat kvalitu promítaného filmu, to netuším a také vám nikdo předem nesliboval, že budete spokojená.

když půjdete do cirkusu, a nebude se vám líbit slon, budou mu smrdět koule, tak to taky budete reklamovat?

pb®
hodnocení

0x
Nemusím jít do kina na kdejakou ptákovinu, co kdo natočí. Filmy si vybírám a spíš si počkám, až se dají stáhnout. Pak nejsem zklamaná. V kině jsem byla za poslední roky 3x, na Bohemian rapsody, Zátopkovi a Avatar 2. Nelitovala jsem. První dva už mi stačí jen v televizi, Avatar nemá ve 3D chybu a šla bych zas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]