Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sňatky z rozumu

Od: snatkovy odpovědí: 8 změna:

Je tu nějaká děvečka k sňatku?

Sňatky z rozumu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Že by porušení pravidla "Z3"? :-D

28.02.23 18:44
hodnocení

0x
Sňatky z rozumu #2
elia

To bude minimálně o 52 let mladší inzerát :)

Ten první inzerát je z roku 1880 a první co švadlenka mohla mít je asi Jawa 175 Villiers z roku 1932.

hodnocení

0x

Nějak nedokážu pochopit, že by dneska muž v pružném věku někde našel jednu z PANNEN. Ani, kdyby si v pravé poledne rozsvítil lucernu. *smich* Asi čekal příliš dlouho a panny došly.

Navíc by mě zajímalo, co je u muže "pružný věk". Nevíte? Jaga.

A ta "ryzá povaha" je dneska už většinou taky utopie. Neznamená to snad, že pán chtěl dát najevo, že je "ryzatý"? *smich2*

vigowiz

Jago, reklamujte křišťálovou kouli. Osobně znám pannu, 33l. Fakt. A v islámu se vdávají panny od 8 let, dle Mohamedova příkladu. Těch bude určitě ještě většina, ne?

To bude zřejmě silně individuální záležitost. Jeden z mých prapředků si posledního potomka pořídil čtyři roky před svou smrtí ve svých dvaasedmdesáti letech.

makk
hodnocení

0x

Nejkrásnější je ten pružný věk *smich*. Jen nevím, jaký pak následuje, já už v pružném věku asi nejsem, tak nevím, co tam napsat.

kacka*
hodnocení

0x
Tím pružným věkem chtěl říct pisatel co?
Zřejmě střední věk, tak si to vykládám.
No ale už jsem krátce zadaná, takže smůla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]