Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sňatky z rozumu

Od: snatkovy odpovědí: 8 změna:

Je tu nějaká děvečka k sňatku?

Sňatky z rozumu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Že by porušení pravidla "Z3"? :-D

28.02.23 18:44
hodnocení

0x
Sňatky z rozumu #2
elia

To bude minimálně o 52 let mladší inzerát :)

Ten první inzerát je z roku 1880 a první co švadlenka mohla mít je asi Jawa 175 Villiers z roku 1932.

hodnocení

0x

Nějak nedokážu pochopit, že by dneska muž v pružném věku někde našel jednu z PANNEN. Ani, kdyby si v pravé poledne rozsvítil lucernu. *smich* Asi čekal příliš dlouho a panny došly.

Navíc by mě zajímalo, co je u muže "pružný věk". Nevíte? Jaga.

A ta "ryzá povaha" je dneska už většinou taky utopie. Neznamená to snad, že pán chtěl dát najevo, že je "ryzatý"? *smich2*

vigowiz

Jago, reklamujte křišťálovou kouli. Osobně znám pannu, 33l. Fakt. A v islámu se vdávají panny od 8 let, dle Mohamedova příkladu. Těch bude určitě ještě většina, ne?

To bude zřejmě silně individuální záležitost. Jeden z mých prapředků si posledního potomka pořídil čtyři roky před svou smrtí ve svých dvaasedmdesáti letech.

makk
hodnocení

0x

Nejkrásnější je ten pružný věk *smich*. Jen nevím, jaký pak následuje, já už v pružném věku asi nejsem, tak nevím, co tam napsat.

hodnocení

0x
Tím pružným věkem chtěl říct pisatel co?
Zřejmě střední věk, tak si to vykládám.
No ale už jsem krátce zadaná, takže smůla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]