Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaro už přichází

Od: babajaga® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

ochránci přírody mě pozvali podívat se na kvetoucí bledulky. Tuto neděli, 26.2. Nevěřila jsem, že by už kvetly. Navíc toho dne i u nás v nížině bylo psí počasí, napadl sníh, spíš taková ostrá krupice, fučel nepříjemný vítr. Ale šla jsem. Když jsme se blížili k cíli, bouře najednou utichla a ukázala se modrá obloha.

Bledule byly krásné. Jen v tom sněhu ty bílé květy nebyly moc zřetelné. Přesto posílám všem první jarní pozdrav. Až bude po sněhu, půjdu fotit ještě jednou. Jen mimořádně jsem měla možnost vidět rozkvetlé bledulky už v únoru.

Teď už to jaro doopravdy přijde. Zdraví Jaga.

Jaro už přichází
Jaro už přichází #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jaro je tady... všechno pučí a nalévá se... jen mně nikdo nepučí a nenaleje... :-D

Ještě to nějaký ten pátek potrvá.Mne taky nikdo nenaleje, ale nevadí, nepiju.

hodnocení

1x

U nás kvetou sedmikrásky v podstatě nonstop ..

nerentier
hodnocení

0x

Pohled z druhé strany. *vtip*

okolik
hodnocení

0x

Ptáčci byli slyšet již 10.2.

hodnocení

0x
Zatím to ještě na jaro nevypadá.O víkendu se má zase ochladit.

hodnocení

0x

Ani jsme tuhle zimu moc neprotopili *mnam*

makk
hodnocení

0x

Příchod jara lze jednoznačně poznat podle:

1 fáze: Pes už nevyhledává místo na sluníčku.

2. fáze: Začnou létat Čmeláci (ty s velkým Č, tedy zemědělské letadlo Zlín Z-37).

3. fáze: Holky začnou nosit minisukně (to už je jasný, můžete sázet rajčata).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]