Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Intimní problém

Od: jindrichk odpovědí: 10 změna:
Studuji na VŠ a jsem už několik měsíců zamilovaný do holky, která se mnou chodí do stejného ročníku. Nyní máme úplně stejný rozvrh, každý den se vidíme, každý den spolu sedíme v lavici a povídáme. Mám problém, že když sedím vedle ní, jsem úplně vzrušený. Každou chvíli mám erekci a tvoří se mi preejakulát, že vždycky se musím jít utřít na záchod. Když sedím, tak to je ještě v pohodě, ale bohužel se mi to minulý týden stalo na ulici, když jsme spolu šli. Ona táhla cestovní kufr, tak jsem jí nabídl, že ten kufr vezmu, a v ten moment, kdy jsem přebíral z její ruky ten kufr, se mi to spustilo, naštěstí jsem zacal z toho být na ulici plné lidí nervní a erekce začala včas ustupovat a úplně se nerozvinula.
Myslíte,že to je normální, nebo je to uchylný? Navíc jsem z toho zmatený, jelikož jsem si o sobě dlouho myslel, že jsem teplej, ale teď najednou zažívám toto s dívkou...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Jste mladý muž,zamilovaný do dívky a v její blízkosti pociťujete velké vzrušení. Taková reakce je normální,i když chápu,že je trochu obtížné celé to vybalancovat. Ale rozhodně na tom není nic úchylného.

etana*
hodnocení

1x

Úchylný jsi, protože tě hlavně vzrušuje vypisovat takové věci neznámým lidem a představovat si, jak to přijmou, co to s nimi dělá, jak nad tím přemýšlejí.

Je to zde celkem časté.

Ale pokud jsi byl až do letošní zimy vlčí dítě a vychovávaly tě srny, tak se ti omlouvám, pak možná opravdu netušíš, vo co gou. To jsou ty důsledky zrušení povinné vojenské služby, tam to vysvětlili i naprostým mimoňům.

dylin
Běžte radši porovnávat komunistická mýdla s moderníma. Tomuto chlapci nemáte co poradit. Není uchyl. Je to normální a kam se má jít asi zeptat, když ne do poradny?
etana*

Dyline, běžte raději porovnávat hrušky s jablky, poznáte starou belu. Pěkný den.

Mě zajímá jak lze proniknout do mysli jiného člověka, ještě k tomu opačného pohlaví,o dvě generace mladšího a prisuzovat mu své vlastní pojetí popsaného stavu.

inspa*
hodnocení

1x

Udělat se nad kufrem mi divné přišlo, tak jsem dotaz raději zkopíroval do "umělé inteligence"

chat.openai.com/...

" Je úplně normální, že se během pubertálního období mužů mohou vyskytnout erekce a předčasná ejakulace, a to i bez sexuálního podnětu. V tomto případě se může jednat o fyziologickou reakci na stimulaci, kterou pociťujete, když jste vedle vaší zamilované dívky. Tyto reakce jsou naprosto přirozené a často se stávají.

Je důležité si uvědomit, že to neznamená, že jste uchylný. Naopak, je to běžná součást sexuálního vývoje a mnoho mužů s tímto problémem bojuje. Pokud vás toto tělesné projevení před vaší dívkou obtěžuje, můžete zkusit některé techniky pro zvládání sexuálního vzrušení, jako je hluboké dýchání, relaxace nebo obrácení pozornosti na jinou činnost.

Co se týče vašich pocitů ohledně vaší sexuality, je důležité si uvědomit, že sexuální orientace není závislá na jednom konkrétním projevu, jako je erekce nebo předčasná ejakulace. Pokud se cítíte přitahován k ženám, je to pravděpodobně projev vaší heterosexuality. Nicméně, pokud byste cítili potřebu prozkoumat svou sexuální orientaci více, můžete využít podpory odborníků jako jsou sexuologové nebo terapeuti.

S pozdravem, ChatGPT"

hodnocení

0x

Jasně ...gay o sobě řekne že je teplej*zed*

break
hodnocení

0x
Třeba má ráda anál.

hoj
hodnocení

0x

Jo to se panicům stává, stačí, když se holky dotknou nalíčkem a hned mají erekci.

Už jsi měl sex s ženskou? Jinak doporučuju ti najít si nějakou jinou ženskou, takhle si tě nejspíš je vodí a jsi u ní v kategorii friendzone

dylin
hodnocení

0x
Není to divný... Když jsi mladej a ta holka se ti fakt líbí, tak to neovlivníš. Řešení to má, ale jen za předpokladu, že se s ní dáš dohromady a budete mít koitus. Pak to odezní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]