Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chodite doma v županu.?

Od: kamilka odpovědí: 12 změna:
Chodite doma,někdy v županu.?nebo v ním chodite pravidelně.Nosite ho na holé tělo,nebo na oblečení.Já chodím doma v županu pravidelně,vesměs ho nosím na holé tělo.Vždy když přijdu domů,vše ze sebe posundavam a obléknu do něj.Dnes jsem se rozhodla trávit cely víkend v županu.Mám ho na holé tělo a užívám si té volnosti a svobody.
Nejsem žádná špína a hygienu nezanedbávám.
Jak to máte vy,jak je to u vás

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když se večer umyju a nejdu rovnou do postele, tak jsem v županu - pod ním mám pyžamo. Když ráno vylezu z postele a zůstávám chvíli ještě v pyžamu, tak mám také župan.

hodnocení

1x
Já chodím doma nahej, stačí vám to takhle

hodnocení

1x

Sotva se ráno zavrtím v posteli, dá mi pejsek hlasitě najevo, že teď hned musí jít na dvůr čurat. Tak popadnu župan a nemytá a nečesaná ho jdu pustit. A pak si župan nechám i dvě hodiny, než odbydu hygienu, posnídám a proletím internet. Jednou mě v županu zastihla listonoška s doporučeným dopisem. Styděla jsem se. Miluji dlouhé hedvábné župany. Nechápu, jak se některé ženy dobrovolně i v soukromí obléknou do něčeho, v čem vypadají jako medvědice.

hodnocení

1x
Roky spím bez pyžama a dělám noční takže spím dopoledne. Když pak zvoní posťačka tak na sebe hodím župan a letím aby neodjela a já nemusel 5 km na poštu. Nedávno už jsem pošťačce hlásil - já v tom nechodím celý den ale vy mě vždycky chytíte po noční :)

etana*
hodnocení

0x

Big Lebowski chodil v županu i do krámu pro mlíko...

hodnocení

0x

Doma ne, jelikož jsem aktivní až do večera, pak se najím, umeju a jdu do postele. V pyžamu. Župan ale mám, a nosím ho pouze v nemocnici. A jelikož jsem za svůj život byla v nemocnici asi jenom dvakrát, tak je úplně nový, i když ho mám už tak 50 let. Občas ho vytáhnu a hodím do pračky, protože už stárnu a člověk nikdy neví co se může stát. ;)

hodnocení

0x

Ja zupan mám připraveny pouze nedej Bože do špitálu, mám ho asi 30 let a už se mnou dožije, Zupan na doma mi nikdy nic neříkal, už proto, ze by mi byla zima na nohy v baráku.

hodnocení

0x

Župan jsem měla, nikdy jsem ho nenosila. Doma nosím buď mikinu nebo tričko /podle teplotry/ a pohodlné kalhoty do gumy. Nemohu si pomoci, ale župan mi připadá jak přežitek z předminulého století, pro tehdejší paničky. Ani oblečená, ani nahá. ;)

Župan jsem měla, pěkný, růžový, prošívaný. Byl to dárek, sama bych si ho nekoupila. Dlouhá léta visel ve skříni, potom se asi "nějak zmenšil, či co." Tak jsem ho vyřadila. A právě krátce poté jsem musela do nemocnice na operaci ledviny. Noční košile jsem si připravila, ovšem župan jsem neměla. Tak jsem si řekla, že mi ho třeba v nemocnici půjčí. Půjčili. Byl velice strohý, z tvrdého modrého kepru a vypadala jsem v něm jak nemocniční údržbář. :-D Jen mít ještě bedýnku s nářadím.

Přesto jsem si už nikdy župan nepořídila, je to část oblečení, které nepatří mé oblíbené. A které nemusím. Jaga.

Nemohl sem si pomoct :-D
Co mají ženy na prsou?
- ve 20 letech - sperma
- ve 40 letech - zlato
- v 60 letech - gumu od tepláků *smich*

@jurajo, to všechno už ale mám za sebou. Co bych na těch prsou měla mít v 68? Poraďte. Jaga.

Když humor, tak černý. Jen to, prosím, neberte osobně. Fuj, je to krutý, je to nevhodný, ale je to odpověď na Vaši otázku (taky jsem si nemohl pomoct):

Přijde muž k lékaři s tím, že ho bolí na prsou. Doktor si pacienta poslechne a povídá: "Zkoušejte si na prsa dávat hlínu."
"To pomáhá?"
"Ne, ale zvykejte si."

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]