Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztah podle znamení

Od: tomgois odpovědí: 8 změna:
Ahoj,vyzná se tu někdo ve znameních.. může klapat vztah dvou lidí (střelec) když jsou navíc od sebe 2 dny? Říká se, že se nějaké znamení nehodí k jinému, tak by mě to zajímalo

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Lidé se dělí na 12 skupin podle dne narození a jen samotný datum a postavení (čeho... měsíce, planet) určuje jejich charakter? Vážně? *smich*

hodnocení

0x
Máš na mysli znamení tak jak jsou psány v kalendáři, nebo podle skutečnosti? Tedy tak jak slunce skutečně cestuje po obloze. Ono se to dost liší.

hodnocení

0x

Blbost, co kde píšou... jsme 2 berani, spolu již 40 let ;)

24.02.23 19:07
hodnocení

0x
Nesmysl.

id
hodnocení

0x

Jsme oba ve znamení Panny (puntičkáři), prý se to nedoporučuje a u nás paráda.

hodnocení

0x

Myslím, že je to úplně jedno. Důležité je, aby se lidé měli rádi, rozuměli si. Znamení vztahu nepomůže ani neuškodí.

Jednou nás velice rozchechtala kamarádka, která při debatě o znameních úplně vážně prohlásila:

MŮJ TATÍNEK JE PANNA A MAMINKA JE BEJK. Svíjeli jsme se smíchy. A vůbec to nevadí, hlavně, že si ten bejk s tou pannou rozuměli. *smich* Jaga.

Náhodou panna a bejk je to nejlepší spojení. Prý. ;)

hodnocení

0x

Hmm. Vodnář a štír prý taky nejdou dohromady. Přesto nám to s manželkou funguje už víc než 25 let. Mnohem větší komplikace je, že já jsem skřivan a ona sova.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]