Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si mám myslet o příteli.ma to význam?

Od: kacka® odpovědí: 13 změna:
Mám tu dotaz, myslíte že nám to může vydržet?
Mám přítele asi 4 měsíce.Je na mě moc hodný a neustále mi opakuje, že mě má moc rád,což se mi ještě nestalo, naopak jsem to byla vždy já.ktera toužila slyšet od muže, že mě má rád,ale buď to nedovedli vyjádřit , nebo jim šlo jen o to jedno.
Mám ho moc ráda a pokud by nám to spolu vydrželo byla bych moc šťastná.
Byl bohužel zavřený za podvod tvrdí mi ale, že to není tak jak se píše...Toto jsem si o něm zjistila sama neřekl mi to.Uz se k tomu nechci vracet.protoze chce minulost hodit za hlavu a nerad o ní mluví.Planuje pracovat se mnou, bych byla moc ráda.Ale bohužel jedná práce nám nevyšla a další o které mluvil přes známého nevypadá tak dobře.abysme se do toho pustili.Mrzi mě to taky to že mi tvrdil něco jiného o ní než jeho známý.Nevim kdo z nich si vymýšlí, ale nerada bych aby mi lhal .Napsala jsem mu .že tomu úvěřím až tam budu pracovat a on se urazil ,dokonce tak, že mi napsal že vztah je o důvěře a pokud mu nevěřím.tak to mezi námi nemá cenu a popřál hodně štěstí.No naštěstí jsme si to vysvětlili a jsme dál spolu.Oba dva se milujeme nadevše.
Scházíme se u mě,což mě taky tak trošku mrzí.ze mi neukázal svoje, ale on má pronájem jen garsonku jako já a žije společně se synem což na jednu stranu chápu.Syn o mně ví a přeje mu mě.
Nedávno jsem tuto diskuzi otevřela jinde ale tam se do mně všichni pustili, že jsem blázen a ty nenávistné komentáře byly moc, tak jsem se smazala.Udajne jsem cvok, když jsem s někým kdo seděl a pan mi prý lže ve všem.
Nevím jak můžou soudit někoho koho neznají.
Byl ve válce v Jugoslávii.zachraňoval lidí, vodil jen do bezpečí nebyl tam jako voják.Pry to není možné, nevím proč by nebylo.přece je dost dobrovolníků co se hlásí do válek.A být prý žádný nemá možná ubytovnu ani syna ne.Mluvim s ním a vidím odkud volá a ukazoval mi online být a se synem jsem přímo mluvila.
Nevím tedy proč se na moji osobu sneslo tolik nenávistných komentářů o tom, že pan lže, či snad i já...
Chci tu jen znát názor někoho dalšího děkuji.
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Varovnych signalov je tu dost, je to na vas, ci s nim chcete pokracovat dalej, ja vas neodsudzujem.

Len pozor na jednu vec : za ziadnych okolnosti mu nepozicajte peniaze, sperky a pod, tiez si neberte na seba pozicku na rozbeh podnikania atd. Ziadne okolnosti = ani keby vas poziadal o ruku a robil podobne citovo manipulacne triky.

hodnocení

Tak to určitě ne tak hloupá nejsem.A on po mně nic nechce opakuje mi to pořád.naopak se prý chce postarat on o nás..Kdyby k něčemu takovému došlo jdu od toho.uz jsem v životě přišla o hodně.

nov
hodnocení

2x

Nechci se vás nijak dotknout, ale psala jste sem v prosinci a odpovědí a názorů bylo celkem dost. Stejně se musíte rozhodnout sama.

poradte.cz/...

hodnocení

Aha vidíte už ani nevím.že i tady .

Nejen sem, ale i sem Přítel mě ještě n/... - velmi výživné počtení *zed*

jiskerka
hodnocení

2x

No prosím a víte vy co chcete.. Dopisujete si přes weby, aby jsme vám poradili, ale každá rada dobrá. Nevím.Již

podváděl, nepodvádí i vás. Vše je nějaké nalevačku.Šla bych od toho.Dle mne to význam nemá.

hodnocení

2x
Takže vám samotné rozum na základě spousty indicií říká, že vás pravděpodobně obelhává, jinak byste tu nepsala. Říkají vám to i rádci, ale zjevně nechcete naslouchat ani vlastnímu rozumu, ani radám. A jak se říká, komu není rady, tomu není pomoci.

tajfoon
hodnocení

0x

Proč chcete pracovat spolu? To není dobrý nápad. Když byl trestaný může mít problém sehnat práci alespoň nějakou solidní, pokud to není IT expert nebo expert přes něco. Jenže taky záleží čeho se ten podvod týkal, protože pokud třeba okradl klienty, asi ho těžko někdo zaměstná jako obchodníka, prodavače, pojišťováka, apod. Můj názor. Jeho jednání je divné. Možná manipulativní. Podvodníci lžou a kradou.

hodnocení

Tak já jsem byla dlouho nemocná a nemůžu fyzicky pracovat.delala jsem fyzicky.On právě shání přes kamarády,tam to půjde.Na OSVČ s ním radši pracovať nechci.mustla by být firma na mě a to nechci.Jedine na smlouvu jako zaměstnanec a on po mně nic nechce žádné peníze.toho se nebojím.

hodnocení

0x

Nějak tomu nerozumím. Píšete, že má syna, a pak zase že ne...

hodnocení

Syna má, mluvila jsem s ním.ale nevěřili mi to ostatní z diskuze na jiném serveru.

Ak ste len mali telefonat s nejakou osobou, to nic nedokazuje. Sud ani socialka by nikdy nezverili dieta kriminalnikovi kdesi v jednej izbe alebo ubytovni.

hodnocení

0x

Po precitani "emimina" je akakolvek rada zbytocna. Pani si bude tocit stale to svoje a pisat do dalsich a dalsich diskusii. Obzvlast divne su tie partnerove rozpravky o zachranovani ludi v Egypte, Syrii a Juhoslavii.

Akysi syn so stale inym vekom, ktory s chlapom snov byva kdesi v jednej izbe, to je uz len bonus.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]