Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Joe Biden

Od: majo78® odpovědí: 11 změna:

Jak může Joe Biden přijet do Kyjeva to se nebojí? Jak mu zajišťují bezpečnost? Celé to je nějaké postavené na hlavu

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

makak
hodnocení

7x
Já se taky bojím když jedu na Cejl, ale musím no...
etana*
20.02.23 16:18

*haha*

smode2

Mi mluv. Jsem tam bydlel za rohem asi 15 let *afro*

hodnocení

4x
Jak? No zavolali do Ruska, ať po něm nestřílí. Mohl by se rozrušit víc než obvykle a mohl by si splést červené tlačítko s ovladačem od telky. Jelikož rusové nejsou žádní mesuge, tak stáhli půlky a biden se prochází po Kyjevě a kulturně obohacuje.

jendad
hodnocení

3x
Ono toho je více na zamyšlení. Bez surovin z Ruska by západ nemohl vyrábět zbraně pro Ukrajinu.

ltz
hodnocení

2x
Když se vypravi americký prezident i jiný do země, kde je válečný stav, tak se určitě boji hodně. A také počítá i s tim, že už se nemusí ani nikdy vratit. Musí být na to fakt i odvaha. Kdyby UA neměla spojence i ty nejvyšší, možná by si tam Rusko dovolilo ještě mnohem vice. I tak už to tam musí být k uzoufání.

hodnocení

1x

Jak může Joe Biden přijet do Kyjeva****klidně i vlakem

to se nebojí?***Nebojí, páč ví, že je o něj postaráno.

Jak mu zajišťují bezpečnost****dobře, jak sám(a) vidíte.

nějaké postavené na hlavu****tak to na hlavu nestavte a buďte klidná(ý)

hodnocení

1x

Možno ma tu budete kameňovať,no v ruskej tlači bolo písané,že USA požiadali Rusko o bezpečný prechod územím Ukrajiny a Putin im vyhovel. Zautočenie na Bidena by sa mohlo skončiť jadrovým konfliktom a to asi nechce ani jedná strana. Či to budete brať ako hoax alebo logické vysvetlenie je na vás.

Ano, to napsala ruská médie. Ale Tiskovou zprávu o této debatě vydala americká strana celému světu. Ale co jim přesně Američani řekli, to nevíte.

idnes.cz/...

Ujišťuji Vás, když v Rusku napíšou Dobrý den, jdu se podívat, zdali není noc.

Ještě napsali toto

nerentier
hodnocení

0x

OT: Vsadil jsem na vítězství DeSantise, dokud je vysoký kurz. Bidena se nebojím, Trumpa také ne. Drobné obavy mám jen z Kamaly, ale přesto věřím Ronovi. *placni*

výtka
Upozornění od sys milancukrar 20. 02. 2023 17:27:15
Jak zněl dotaz?

etana*
hodnocení

0x

I když je mi BIden krajně nesympatický, odvahu mu upřít nelze. Ono totiž vrcholní politici velmocí jsou velmi často cílem pomatenců nebo protivníků, vždyť i tu chuděru Sisi nějaký pošuk zavraždil. A jo, chápu, že švábi se z toho můžou podělat vzteky a prskají, až se jim samovary zhasínají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]