Jak? No zavolali do Ruska, ať po něm nestřílí. Mohl by se rozrušit víc než obvykle a mohl by si splést červené tlačítko s ovladačem od telky. Jelikož rusové nejsou žádní mesuge, tak stáhli půlky a biden se prochází po Kyjevě a kulturně obohacuje.
Když se vypravi americký prezident i jiný do země, kde je válečný stav, tak se určitě boji hodně. A také počítá i s tim, že už se nemusí ani nikdy vratit. Musí být na to fakt i odvaha. Kdyby UA neměla spojence i ty nejvyšší, možná by si tam Rusko dovolilo ještě mnohem vice. I tak už to tam musí být k uzoufání.
Možno ma tu budete kameňovať,no v ruskej tlači bolo písané,že USA požiadali Rusko o bezpečný prechod územím Ukrajiny a Putin im vyhovel. Zautočenie na Bidena by sa mohlo skončiť jadrovým konfliktom a to asi nechce ani jedná strana. Či to budete brať ako hoax alebo logické vysvetlenie je na vás.
OT: Vsadil jsem na vítězství DeSantise, dokud je vysoký kurz. Bidena se nebojím, Trumpa také ne. Drobné obavy mám jen z Kamaly, ale přesto věřím Ronovi.
Upozornění od sys milancukrar 20. 02. 2023 17:27:15
I když je mi BIden krajně nesympatický, odvahu mu upřít nelze. Ono totiž vrcholní politici velmocí jsou velmi často cílem pomatenců nebo protivníků, vždyť i tu chuděru Sisi nějaký pošuk zavraždil. A jo, chápu, že švábi se z toho můžou podělat vzteky a prskají, až se jim samovary zhasínají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.